تقدیم به دوست خوشگلم لیلا ! که توت فرنگی خیلی دوست داره و الان هم سرش خیلی شلوغه! ۶ الی ۷ ساله که ندیدمش
Best of Luck honey for your PhD examination!
Miss you dearie!
اول خمیر ۲ رو آماده کنید و داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد حتما ۲۰ دقیقه اول روی تارت رو با فویل بپو شانید تا زیاد برشته نشه
تارت که آماده و سرد شد سوس رو توی تارت بریزید بعد توت فرنگی هارو روش بچیند میتونید ژله بیرنگ هم درست کنید و ۱۵ دقیقه توی یخچال بذرید کمی که سفت شد البته نه خیلی . اون رو روی توت فرنگیها بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت بشه. در مرحله بعد میتونید دوباره ژله درست کنید و اینبار مستقیما روی مواد بریزید و باز هم توی یخچال بگذارید تا حسابی سفت بشه
مرحله بعدی نوش جان
2 comments:
vaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyeeeeeeee, Proshaat!
bavaret nemishe, vali man hamin dishab ke maghzam shut down shode bood ino peida kardam:
http://www.odelices.com/recette.php?num=28
to che joori fekr e mano khoondi?:)))
Love you, girl:)
Akhey azizam kash boodi barat mipokhtam!
man mitoonam fekra ro bekhonam dige ......
omidvaram khoshet omadeh bashe har chand in be khosgeli oni ke peyda kardi nemishe.
taze az on rooz ta hala daram hamash fekr mikonam ke daram cake aroosito dorost mikonam loooooooool
Post a Comment