سالاد گندم
سالاد گندم
گندم پوست کنده رو قبل پخت چند ساعت توی آب بریزید معمولا میگن خیس بخوره حالا این اصطلاح خیس خوردن چیه نمیدونم شاید منظور اینه که خیسی به خوردش بره. بعد گندم روی حرارت ملایم میگذارین تا حسابی نرم بشه نمیتونم بگم چقدر چون بستگی داره به نوع گندم شما . آبه گندم که جامعه شد تو صافی میریید تا آبه اضافش گرفتیه بشه بعد فلفل (سبز، قرمز ، نارنجی،....)، گوجه، زیتون، هویج رنده شده، ریحان، فلفل سیاه و نمک و هر ادویهای که تو سالاد دوست دارین اضافه کنین من سماق هم میریزم. بعد میتونین سوس مایونز و آبلیمو بریزین . من اصلا سوس مایونز استفاده نمیکنم معمولاً ماست رو با ادویههای که بالا گفتم طعم دار میکنم آبلیمو و روغن زیتون میریزم. شما از هر سسی که دوست دارین میتونین استفاده کنین مثل بالزامیکو
نوووش جان
No comments:
Post a Comment