کلوچه خونگی
برای تهیه خمیر
۲۵۰g آرد
یک قاشق چای خوری پودر خمیر ترش
یک قاشق چای خوری نمک
۱۵۵ میلی لیتر آب یا شیر
نصف پیمانه شکر
۱۵ تا ۲۰ گرم کره بدون نمک
همرو با هم قاطی میکنین و اینقدر به هم میزنین تا نرم او لطیف بشه و ۲ ساعت میذارین بمونه تا ور بیاد . بعد با وردنه پهن میکنین
برای مواد داخل کلوچه
میتونید مقداری شکار قهوهای، پودر میخک و دارچین یا جوز استفاده کنید این مواد مقدارش اختیاریست و به دلخواه شما میتونه کم یا زیاد بشه.
بعد از اینکه خمیر رو پهن کردین به قطر ۲ الی ۳ میلمتر با قالب گرد یا هر چی که دوست درین برش میدین و روی برشها ابتدا کره آب شده میمالید سپس یک قاشق چای خوری یا بیشتر بسته به اندازه برش خمیرتون داره بابا من که نباید همه چیو بگم آخه ....... از مخلوط شکار و غیره رو وست برشها میریزید و دو لبه خمیر رو هم میارین. روی آنها تخم مرغ زده شده ( با زرد و سفیده) یا کره بمالید و داخل سینی فر بچینید با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد حدود ۲۰ دقیقه طبقه وست. بعد از اینکه سرد شد روش پودر قند بپاشید
نوش جان
.
1 comment:
Can I have the recipe?
Thanks,
aida3706@gmail.com
Post a Comment