شیرینی کنجدی یا گردویی
مواد لازم : كره 100 گرم
آرد 100 گرم
شكر 80 گرم
کنجد و گردو به دلخواه
بيكينگ پودر
سفيده تخم مرغ 1 عدد
ابتدا كره را با شكر به خوبي مخلوط كرده تا سفيد شود .سپس سفيده تخم مرغ را در ظرف جداگانه اي به خوبي مي زنيم تا از ظرف نريزد و به مخلوط شكر و كره اضافه مي كنيم .سپس آرد را الك كرده و با بيكينگ پودر مخلوط مي كنيم و به آرامي به مواد اضافه مي كنيم . کاغذ روغنی را داخل ظرف فر پهن میکنیم و از مواد با قاشق به اندازه گردو برمي داريم و در ظرف قرار مي دهيم و با قاشق مواد رو پهن میکنیم یا اینکه مواد رو کفه دست پهن میکند و به آرومی و با فاصله توی ظرف میچینیم یا اصلا به من چه هر جور دوست دارین از تصور خودتون استفاده کنید فقط توروخدا نگین که میخواین دستگاه خمیر پهن کن تون رو بیارین.بعد روی آنهارو میتونید کنجد یا گردو بریزین
سپس سيني رو به مدت 10 الي 15 دقيقه در فر با دماي 180 قرار مي دهيم .پس از خارج كردن سيني از فر با كفگير شيريني ها را از سيني جدا كنيد و بگذاريد تا كاملا سرد شوند. توجه: مي توانيد اين شيريني را با كشمش یا بصورت ساه درست كنيد
سپس سيني رو به مدت 10 الي 15 دقيقه در فر با دماي 180 قرار مي دهيم .پس از خارج كردن سيني از فر با كفگير شيريني ها را از سيني جدا كنيد و بگذاريد تا كاملا سرد شوند. توجه: مي توانيد اين شيريني را با كشمش یا بصورت ساه درست كنيد
No comments:
Post a Comment