طرز تهیه تیرامیسو به فارسی




این یکی از پست های قدیمیست اما  خیلی از دوستان خواسته بودن که طرز تهیه تیرامیسو را به فارسی بنویسم. خوب امروز وقت شد و امدیم سراغه این پست قدیمی و طرز تهیه به فارسی.  




مواد لازم :
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای  بدون نمک ۳۵۰ گرم نیم ساعت قاب از یخچال در بیارین و تو دمای اطاق رها کنین  
۲۰-۲۴ عدد لیدی فینگر 
۳ عدد تخم مرغ زرده و سفیده جدا
۱۰۰ گرم خامه زده شده و سفت
۱۰۰ گرم شکر
۵۰ میلیلیتر Amaretto  
این یه مشروب ایتالیایی که طعم بسیار دلنشینی به تیرامیسیو میده که بدون این هم شما میتونید ادامه بدین
قبل از هر چیز ۲-۳ فنجان قوه آماده کنید اگر دستگاهه قهوه جوش دارین که چه بهتر اگر نه نسکافه درست کنین به همون روش خودتون ۲-۳ قاشق چایی خوری نسکافه رو تو ی لیوان  بزرگ آبجوش حل کنین  و بزارین سرد بشه
 زرده تخم مرغ   را با شکر به روش بن ماری آنقدر بزنین تا بصورت کرم زرد رنگ  و یکدستی در بیاد .


 ماسکارپونه را جداگونه با پشت قاشق حسابی هم بزنین و به زرده ها اضافه کنین و بازم کاملا ترکیب کنین  اینجا میتونین آمارتو را اگر دوست داشتین اضافه کنین اگر نه که بدون ون ادامه بدین مرحله بعد خامه زده شده را  اضافه کنین . حالا سفیده ۲ تا از تخم مرغ هارو هم آنقدر بزنین تا سفید و سفت بشه و به ترکیب بالا اضافه کنین . خوب این ترکیب رو کنار بزارین جای خنک


. یه  ظرف مناسب ترجیحا مستطیلی و شیشه ای انتخاب کنین و لیدی فیگار هارو یکی یکی داخل نسکافه بزنین و ته ظرف بچینید  . البته یادتون باشه لیدی فینگر به سرعت   نسکافه را جذب میکنه برای همین دلیل بهتره که نسکافه تو ی بشقاب گود بریزین که بتونین به راحتی هر ۲ طرف لیدی فینگر هاتون رو با نسکافه آغشته کنین و بدون اینکه  که خیلی خیس بشه


  وقتی یک لایه  پر شد سطح لیدی فیگار هارو با نیمی از کرمی که آماده کردن بپوشانید و دوباره محل قبل رو تکرار کنید به این ترتیب که دوباره لیدی فیگار رو با نسکافه آغشته و روی کرم بچینی و در آخر باقیمانده کرم را
. روی ظرف را با سلفون بپوشونن و ۷-۸ ساعت بزارین تو یخچال بمونه من معمولاعصر ها درست میکنم و که شب رو تا صبح این تیرامیسو عزیز در یخچال استراحت کنان و آماده خوردن بشه قبل از سرو کردن پودره شکلات یا کاکائو  روی تیرامیسو بریزین و خوشگل برش بدین و داخل ظرف بکشین . این دسر بسیار خوشمزه ایست و از درست کاردانش پشیمون نمیشین.  نوش جان

6 comments:

Anonymous said...

merccccc :-*

Leila said...

مرسی خیلی عالیه یه سوال لیدی فینگر چیه ؟ تو ایران به جاش چی استفاده کنیم ؟!!

Zahra said...

proshat khanoom man na too migros na coop natoonestam khame peida konam, hamashoon halate abaki daran, mishe begin che markio az koja gereftin?

Proshat said...

Zahra azizam mamnoon ke omadi va az bloge man didan kardi. aizam hamoon khameh haye abaki halb oder fulrahm ro az coop ya migroos mikhari baad bayad ye podre makhsoos begiri ke khamaro seft mikoneh esmeshe agar eshtebah nakonam rahm halter. vase har nim liter ye basteh podr lazem dari va podre shekar va ba ham zan barghi inghadr mizani ta seft beshe

Zahra said...

merc proshat jan kheili lotf kardi ke in moshkelamo hal kardi hatman miram o peida mikonam

Anonymous said...

PROSHAT JAN, salam
age shab dorost konim ta sobh kheili narm nemishe lady finger?

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog