Cream Puff , نون خامه ای



Cream Puff , نون خامه ای


 ۱۴۵ گرم آرد
یک قاشق چایی خوری  شکر
یک  قاشق چایی خوری  نمک
۱۱۴ گرم کره
 ۱۱۲ میلی‌لیتر آب
  ۱۱۲ میلی‌لیتر شیر
چهار  عدد تخم مرغ نسبتا بزرگ حدود ۵۵-۶۰ گرم هر کدام
 یک  قاشق چایی خوری اسانس وانیل
این ۲ گرم و ۴ گرم‌هایی‌ که می‌بینید برای اینه که من رسپی رو حدودا تقسیم بر ۵ کردم چون رسپی اصلی‌ خیلی‌ موادش زیاد بود و در حد فروش روزانه یه قنادی بود تازه من خودم همین مواد رو نصف کردم و نتیجه عالی‌ شد

114 g butter
145 g all-purpose flour
1/12 ml milk
1/12 ml water
1 teaspoon salt
1 teaspoon sugar
4 eggs
1 teaspoon vanilla extract




قبل از هر چیز فر رو رو °۲۲۰ سانتی گراد تنظیم کنین تا گرم بشه

Preheat oven to 220 degrees C.

سپس کره آب و شیر  و وانیل رو مخلوط کنید داخل یه قابلمه و بزارین به جوش بیاد 
سپس مخلوط ارد و نمک و شکر  رو  که الک کردین  به مایه در حال جوش اضافه کنید و یادتون باشه قابلمه رو از رو حرارت بر دارین  شروع و کنین به هم زدن با قاشق چوبی  و دوباره به حرارت برش گردونین. این قدر به هم به زنید تا مواد داخل قابلمه دیگه به بدنه ظرف نچسبه و قابلیت فرم گرفتن داشته باشه. 

میتونین مواد رو به میکسر اضافه کنین و با دوره کند  هم بزنید تا کمی سرد بشه با دست هم میتونین . سرد که شد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و تا تخم مرغ اول حسابی مخلوط نشده دومی رو اضافه نکنید و همینطور تا دونه آخر این کارو ادامه بدین.
. سپس داخل پاکت مخصوص  کرم و خامه بریزین  از ماسوره درشت  استفاده کنین  روی سینی فر که باکاغذ  مخصوص شیرینی پزی پوشوندین به شکل نون خامی ای فرم بدین هر کدام با فاصله ۱-۲ سانت از همدیگه 


In a large pot, bring water and butter to a boil, over medium heat. Stir in flour and salt until the mixture forms a ball. Transfer the dough to a large mixing bowl. Using a wooden spoon or stand mixer beat in the eggs one at a time, mixing well after each. Drop by tablespoonful onto an ungreased baking sheet.



حدودا ۲۰-۲۵ دقیقه بزارین با حرارت ۲۰۰ درجه طبقه وسط تا روی نون ها تا اندازه ی که دوست دارین برشته بشه یادتون باشه فر ها با هم متفاوتان پس خودتون مدام چک کنین من ۱۵ دقیقه با حرارات۲۱۰ گذاشتم ۱۰ دقیقه با 
۱۸۰  




Bake for 20 to 25 minutes in the preheated oven, until golden brown. Centers should be dry.



نون هارو از تو فر در بیارین و بزارین روی سینی مشبک تا خنک بشه اگر موقع فرم دادن به حالت پیچی خمیر رو رو سینی فرم داده باشین نون ها بعد از پختن خود بخود یه  سوراخ کوچولو زیرشون ایجاد شده و میتونین به راحتی با ماسوره خامه فرم گرفته رو تو نون ها تزریق کنین لول در غیر این صورت میتونین خودتون سوراخ کنین این نون ها کاملا تو خالی هستن. یا اینکه میتونین نوناتون رو برش  بدین و خامه بریزین و به هم بچسبونین دیگه خودتون و سلیقتون

When the shells are cool, either split and fill them with the pudding mixture or cream, you also can use a pastry bag to pipe the cream into the shells.


اگر دوست داشتین میتونین حدود نصف پیمانه شکلات سیاه رو به روش بن ماری آب کنین تو ظرف استیل  . نصف پیمانه خامه رو با ۱ قاشق کره بزارین تا جوش بیاد . جوش که اومد  به شوکلات  آب شده اضافه کنین ولی به هم نزنین بعد ۷-۸ دقیقه با هم زن دستی به هم بزنین و بزارین کمی سرد بشه و روی نون خامه ای هاتون  بریزین
برای دیدن رسپی های دیگه میتونین وبلاگ شکمو یا زاینده رود رو ببینین




5 comments:

Nazli said...

اوه! پروشات!!! فوق العاده ست! من فیس بوک رو تعطیل می کنم میام آشپزی مو خوب کنم به جاش! مخصوصاً حالا که نامزد کردم!

Naz Li, doostet.

Proshat said...

به به نازلی جونم مبارک باشه کی؟ ما بی خبریم. مرد خوشبخت آشناست؟ مبارک عزیزم خودم شیرینی عروسیتو میپزم

شکمو said...

تنها خوردنی هست که عمرا ازش سیر بشم عالیه

Proshat said...

movafegham 100% leila jan

Nazli said...

ندیدیش. امیدوارم ببینیم همو همگی. ممنون. وای مرسی از محبتت! من که با آغوش باززز استقبال می کنم! ولی خیلی کار عظیمیه! :*

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog