Γαλατομπουρικο- شیرینی یونانی
دستوره این شیرینی بسیار خوشمزه را از دوست خوبم فریبا ازآشپزی جنوبی یاد گرفتم وای که من هر چی از خوشمزگی این شیرینی بگم کم گفتم
توی ظرف کمی چرب میکنیم؛ و۴ الی ۴ لایه خمیر فیلو (همون خمیری که واسه باقلوا استفاده کردیم )- نَه هزارلا- میندازیم و همه لایه ها رو چرب میکنیم
(یه لایه فیلو میذاریم، کمی کره ذوب کرده میریزیم روی ورقه و همینطور تا لایه ها تموم بشن)
کرم پاتیستر رو روی مواد میریزیم و اطراف فیلو ها رو روی کرم میاریم و باز هم چندلایه فیلو میذاریم و چرب میکنیم.
با دست، کمی آب، روی لایه رویی میپاشیم تا در طول پخته شدن، خشک نشه (من مخلوط آب و گلاب رو اسپری کردم.)
با چاقو، چندتا برش روی شیرینی میدیم و توی فر میذاریم
روی حرارت 180 درجه، طبقه وسط و به مدت تقریباً 30 دقیقه میذاریم تا روی نون طلائی بشه.
بعد که از فر درآوردیم، شربت غلیظ روی اون میذاریم و اجازه میدیم چندساعت بمونه تا شیره به خوردِ شیرینی بره. البته من خیلی کم شهددرست کردم و فقط با فرچه شهد را روی شیرینی براش کردم
1 comment:
منم دوست دارم اینو خوشمزست واقعا
Post a Comment