Colorful Spring Cookies,شیرینی های بهاری

Colorful Spring Cookies,شیرینی های بهاری 






قبل از هر چیز خدا را بار دیگر شکر میکنم به خاطر همه آنچه که به من داده مخصوصا آنچه که در آستانه سال نو دریافت کردم یکی از مهمترین آرزوهام رو خدا یکی ۲ ساعت قبل سال تحویل بر آورده کرد  خدای بزرگ واقعاممنونم

 این شیرینی ها برای من واقعا خوش یمن بود جریانش خیلی مفصله شاید یه  روزی واستون تعریف کردم امیدوارم برای شما هم همینطور باشه








این شیرینی‌های خوشگل را واسه عید درست کردم ولی تا امروز فرصت نکردم پست کنم. واسه خمیر این شیرینی‌ها از ۲ راه میتونین استفاده کنین و این بسته به سلیقه و ذائقه شما داره. اگر خیلی  شیرین نمی پسندین خمیر پای نوع ۲ رو آماده کنین چون این خمیر اصلان شکر نداره ولی اگر شیرین دوست دارین میتونین از این روش استفاده کنین که در پایین خدمتتون میگم .






۱-شکر-  ۱۰۰گرم
۲-کره-  ۲۰۰گرم




۳-آرد-  ۳۰۰گرم
۴- زرده تخم مرغ 

شکر و کره رو با هم زن ترکیب کنین تا بصورت  کرمی یکدست در بیاد و شکر کاملا حل شده باشه . زرده تخم مرغ را اضافه کنین و حدود ۱ دقیقه  با هم زن  مخلوط کنین سپس آرد را مرحله به مرحله اضافه کنین.  خمیر رو به صورت دیسک در بیارین داخل سلفون بپیچن و بزارین تو یخچال ۲ ساعت استراحت کنه آخه خیلی خستس تفلکی. 
 خوب بعد از ۳۲ ساعت خمیر رو به قطر۱ سنت پهن کنین و قالب بزنین.






۱۲- ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ولی مدام چک کنین این شیرینی‌ها نباید خشک بشه من ۱۵ دقیقه گذاشتم یعنی حواسم کاملا پرت شد چون همزمان ۳-۴ نوع شیرینی داشتم درست میکردم. واسه همین کمی خشک شد ولی هنوزم خوشمزه بود. 
 بعد از اینکه شیرینی‌هاتون آماده شد بزارین حسابی سرد بشه . 

مواد لازم برای پاور شوگر ایسینگ  
۸۰ گرم پودر قند خیلی خیلی نرم 
۱ قاشق غذا خوری کره ذوب شده 
۸   میلی لیتر شیر  و چند قطره آبلیمو تازه 
۱ قاشق چایی خوری عصاره وانیل یا پودرش اگر عصاره ندارین 
رنگ  خوراکی 
این مواد را با  حوصله و آرام آرام  با هم مخلوط میکنین تا خمیر یکدستی ایجاد شود    غلظت این مواد باید در حد غلظت فرنی یا حتا کمی شل تر باشه. بنابر این خودتون با کم و زیاد کردن شیر و پودرقند نتیجه دلخواه رو بدست بیارین من با این مواد شورو کردم ولی از انجا که کیفیت پودر قند‌ها فرق میکنه نتایج هم ممکنه فرق کنه .
این مواد رو با رنگهای مختلف میتونین تهیه کنین و توی کیسه‌های مخصوص شوگر یسینیگ بریزین  یا خیلی راحت مثل من خودتون این کیسه هارو با کاغذ روغنی درست کنین و  به هر شکل که  خودتون دوست دارین روی شیرینی‌هاتون رو تزین کنین . برای درست کردن کیسه‌ها فقط باید یک مثلث متساوی اضلاع درست کنین و بعد آنرو به شکل مخروط در بیارین چسب بزنین و مواد رو توش بریزین بعد با قیچی قسمت انتهایی رو ببرین تا مواد بتونه به راحتی در بیاد. 











این ویدئو شاید بهتون کمک کنه



2 comments:

شکمو said...

واااااااااااای چه با سلیقه خیلی خوشگل شدن واسه بچه ها چه عیدی خوشگلی میتونه باشه

poopak said...

vayyyyyyy omidvaram be andazei ke khoshgelan khoshmazam basham....

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog