فالوده شیرازی











فالوده شیرازی























طرز تهیه فالوده شیرازی

مواد لازم:
۱. رشته برنجی  چینی  یا همون نودل برنجی خیلی خیلی ظریف دقت کنین این رشته ها دراندازه های مختلف در تمام سوپرمارکت ها پیدا میشه ولی شما ظریف ترینش رو تهیه کنین. ضما این رشته بعضی هاشون از نوعی لوبیا هم تهیه میشه ولی شما برنجی رو بخرین  
۲. شهد: برای تهیه شهد به   نیم لیتر آب ،  یک و نیم پیمانهشکر و کمی گلاب حدود یک چهارم پیمانه، نیاز دارین 
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم روی حرارت میزاریم تا محلول کشدار بشه . تو ظرف استیل بریزین و ۲ الی ۳ ساعت داخل فزیزر بزارین هر نیم ساعت یه  بار در بیارینش و بهم بزنین تا کریستالی نشه  

رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم . بزارین حسابی خنک بشه ، نباید آبدار باشه.  بعد رشته های چینی را داخل شهد یخ زده ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم. 
من همه این کارو با دستگاه بستنی ساز میکنم. شهد خنک رو با رشته چینی که نرم شده و آب اضافیش هم رفته قاطی میکنم و تو دستگاه میریزم رو درجه متوسط میزارم بعد از ۱۵ دقیقه آماده اس و نیازی به فریزر نداره.
من  فالوده را با بستنی زعفرونی خونگی و کمی آبلیمو تازه سرو کردم مورد پسند قرار گرفت و ایزو ۲۰۱۱ آقای همسر رو گرفت  هاهاه 

این فالوده هیچ  فرقی با فالوده اریجینال نداره چون ماده اصلی تشکیل دهنده فالوده همون نشاسته است و رشته چینی هم ها از نشاسته برنج تهیه شده 










نوش جان دوستان عزیزم و همراهان مهربون  

6 comments:

sara said...

dastetoon dard nakone faghat ye soal shahd ra bayad roye hararat bezarim ta keshdar she ya bayad ham bezanim ta keshdar she?

Proshat said...

are azizam shahd ro roye hararat bayad bezari ta ghaliz va kesh dar beshe

Mahnaz Ghader-pour said...

merci ke in dastoor ro neveshti, man hafteye pish dorost kardam vali ziad khob nashod , hala fahmidam ke eshkal kar koja boode

شکمو said...

bah bah che michasbe alan kaaaaaaaaash ina vagheyi bodan alan man yeki mikhordam

ihkdi said...

با اينكه فالوده دوست ندارم ولي به هوسم انداختي..........مرسي واسه دستور خوبت عزيزم...........همسر جان خيلي دوست داره

Anonymous said...

من دقیقا همین دستور رو قبلا اجرا کردم اما فقط قیافش مثل فالوده های ایران ؟شد. نرم بود و اصلا ترد و کرانچی نشد. مال شما نرم بود یا ترد بود

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog