شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی








۲ سفیده تخم مرغ یا ۵۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم 
آبلیمو ۱ قاشق چایی خوری
پودره نارگیل ۸۰  گرم
روغن مایه ۲۰ تا ۲۵ گرم
این مواد برای ۱۲ دونه کافیه میتونین مواد رو به راحتی ۲ برابر کنین




شکر وسفیده را مخلوط می کنیم روی حرارت کم هم میزنم تاجای که تماممواد کاملا حل شود بهترین روش استفاده از دبل بویلر یا همون روش بن ماری دقت کنین که مواد فقط گرم شوند قرار نیست که اونارو بپزیم. بعد آبلیمو و پودر نارگیل و روغن به آن اضافه کرده وهم میزنیم بعدازخنک شدن مایه با قاشق ا ترتیب روی سنی فر میچینیم میزنیم  داخل قیف با ماسوره درشت هم میتونین بریزین ولی من از  این قاشق هااستفاده کردم ملون بالر



  سنی را داخل فر بادرجه 180 میگزاریم حدود 10-15 دقیقه  





7 comments:

شکمو said...

به به پروشات جون عالی شده
من 2-3 بار درست کردم اما هر بار میچسبه به کاغذ و کنده نمیشه چیکار کنم اصلا خوب در نمیاد

Proshat said...

مرسی‌ عزیزم ساله نو مبارک ایشالا امسال هم مثل پارسال موفق و پر کار باشی‌ ما هم از هنرات استفاده کنیم. راستش من واسه بار اول درست کردم خیلی‌ خوب در اومد می‌خوای این دستور رو امتحان کن ببین چی‌ می‌شه روغن یادت نره

شکمو said...

saleeeeeee nooe shoma ham mobarak dost joonam eshalah sali por az shadi va movafaghiyat pishero dashte bashi
rastesh haminjori dorost kardam ama michasbe :((

نرگس said...

من امسال برای اولین بار شیرینی نارگیلی درست کردم بد نشد. مرسی

نرگس said...

آی ببخشید یادم رفت سال نو را تبریک بگم
سال نو مبارک:P

Proshat said...

نوش جونت نرگس جان و ساله نو شما هم مبارک. اگه دوست داشتی عکس کارات رو واسم بفرست تا اینجا به اسم خودت معرفی‌ کنم

marzieh said...

سلام پروشات جون. من این شیرینی رو درست کردم به خوبی کار شما که نمیشه ولی بد نشد. چون آقای شوهر همه رو عصرانه خورد. کلی مرسی خانمی

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog