این سس کاربرد زیادی تو آشپزی داره مثلا از این سوس برای تهیه بیف سترگانف، موسکا (نوعی گراتن گوشت و سبزیجات متعلق به کشورهای اروپای شرقی) و حتا واسه سس ماکارونی و پاستا هم استفاده میشه . این دستور رو به اون سس بشامل پایه داشته باشید تا بعد با انواع مختلف اون و غذاهأی که با این سس درست میشه خدمت برسم.
مواد لازم:
برای تهیه 2 پیمانه سس:
کره100 گرم
شیر4 دسی لیتر
آرد سفید4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه
کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،داغ که شد
آرد را اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا آرد نیز کمی سرخ شود.
حرارت را ملایم کرده و شیر به تدریج به مواد اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم.نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سس به جوش آید و کمی غلیظ شود
بر اساس تجربه شخصیم اضافه کردن یک تخم مرغ کاملا زده شده نتیجه رو بهتر میکنه
2 comments:
بلاگ شما بسیار با سلیقه است
خوشحالم که اینجا رو از طریق شکمو پیدا کردم
دوست داشتی مهمان سفره من شو
شاد باشی
mamnooonam dooost azizam hatman .....
Post a Comment