اسپاگتی با میگو قارچ



اسپاگتی با میگو قارچ









































قبل از همه  میگوهاتون رو بخار پز کنین فقط ۵ دقیقه  بعد تو یه   قابلمه جدا میگوهارو با روغن زیتون تخم گشنیز کمی  زنجبیل  نمک دلفل و هر چاشنی که دوست داشتین به همراه آبلیمو رانده پوسته لیمو و کامی شراب سفید  و یه  حبه سر ویه دونه پیاز  خورد کرده  ماریناد کنین ، و ۱۰ دقیقه رهاش کنین  تو این مدت فر رو روشن کنین روی دمای ۱۷۵ ° سانتیگراد و بعد سوس  بشامل را آماده کنین و جداگانه قارچ هاتون رو تو کره تفت بدین. حالا میگوهارو تو فر بزارین به مدت ۱۰  دقیقه  درب ظرف رو نپوشونین  . راستش این مرحله زیاد مهم نیست میتونین این کارو رو اجاق انجام بدین یا اینکه زمان بیشتری میگوها ی نیم پز  رو تو  مواد بالا نگاه دارین این بسته به خودتونه همه روش هارو  امتحان کردم و نتیجه خیلی خوب بوده. بعد میگو روتو صافی بریزین چون چاشنی که به میگو زدیم خیلی زیاده  بعد میگو هارو از  تو صافی بردارین و با  قارچ  تو سوس بشامل بریزن . خوب حالا کمی ازآن آبی که از میگو باقی مونده و صاف شده رو هم تو سوس بشامل بریزین  ببینی میخام این سوس سفید باشه و طعم    دار هم باشه ون آب باقیمانده از میگو ها بسیار خوشمزس والی خوب طعم چاشنی ها خیلی قالب است و این به سلیقه شما بستگی داره که چقدر دوست دارین طعم دار باشه.  بزارین که سوستون کمی غلیظ بشه  با حرارت خیلی کم اسپاگتی رو آماده کنین آبکش نکنین بزارین این قدر پخته شه که آماده واسه خوردن باشه. چون نمیخام این اسپاگتی رو دام بندازم. به بخشید که اینقدر توضیح میدم. چون اگر الان ننویسم بعدن یکی میپرسه که چرا اینقدر تلگرافی توضیح میدین. خوب سپگتی رو تو بشقاب بکشین و سوسی  که کمی غلیظ شده  رو اسپاگتی بریزین   و نوش جان کنین 


***********
اگر بخواهید که خوراک شما طعم چاشنی هارو داشته باشه اما شکل و شامایلشون تو خوراک معلوم نباشه باید تمام چاشنی هاتون رو تو یه توری تمیز بریزین و سره توری رو با نخ به بندن و بندازینش تو خوراکتون تا آخرین مرحله و بعد به راحتی از تو ظرف دار بیارین این روش خیلی خوبی اگر میخاین نتیجه کار تمیز و شیک باشه.



2 comments:

لادن said...

سلام خانمی خیلی از آشنایی با شما و هنرهای زیباتون خوشحالم. امیدوارم موفق و سالم باشین. لینکتون کردم خانمی.

Proshat said...

ممنونم دوست عزیز، خانوم لادن. وبلاگتون رو دیدم بسیار زیبا بود من هم لینکتون می‌کنم. امیدوارم که با هم همکاری هم داشته باشیم. پاینده باشین

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog