بورک ترکی
این هم ی مدل بورک که من به ان کمی گردو اضافه کردم . خمیر مخصوص این دیش یوفکا نامیده میشود دراکثر مغازه های ترکی هم موجود است
پنیر سفید را با کامی آب و روغن و جعفری خورد شده قاطیکنید روی خمیر بمالید و خمیر را رول کنید. روی خمیر را هم خامه یا زرده تخم مرغ بمالید. داخل فر ۱۷۵ درجه بیست دقیقه تا نیم ساعت
3 comments:
خیلی خوشمزست من میدونم
ممنونم خانوم هنرمند
خیلی عالیه.....جالبه ها...نخندی....من اینو درست می کردم نمی دونستم اسمش بورکه..میگفتم رولت سیزیجات!!!!!!!!!!!
Post a Comment