اون کوچولو که تو عکس کنار باگت ها میبینین یه پیراشکی که با
یه خمیر دیگه درست کردم والی خوب همه رو با هم تو فر گذاشتم
یک قاشق چایی خوری مخمر
2 قاشق چایی خوری شکر
2 قاشق چایی خوری نمک
آب یا شیر 250 میلی لیتر
همرو با هم قاطی میکنین و اینقدر به هم میزنین تا نرم او لطیف بشه و 3 تا 4
ساعت میذارین بمونه تا ور بیاد .بعد حسابی ورز میدین تا هوای اضافی خمیر خارج بشه بعد با وردنه پهن و بعد رول میکنینیادتون باشه که حتما روش را چاک بدین وگرنه نوناتون تو فر میترکه و دوباره 20 دقیقه میذارین بمونه تا ور بیادبعد توفر میگذارین این 2 مرحله مهمه
یادتون باشه روی خمیر رو وقتی داخل فر میزارین کمی آب سپری کنین بیست دقیقه تا نیم ساعت با دمای180
4 comments:
khoshmazas maloome az ghiyafash
من درست کردم اینم لینکش مرســــــــــی عالی شد
لینک شما رو هم کذاشتم :*
http://yemalilar.blogspot.com/2010/09/blog-post_337.html
بدجور وسوسه شدم......عالیه
ey jooonam Hani aziz va Lila banoo. noooooshe jooonetoon. Hani age fer barghi dari to iran hatman dorost kon kheili asoooneh.....
Post a Comment