بستنی میوه ای , Red cherries ice-cream


Red cherries ice-cream
بستنی میوه ای




















این بستنی رو به  یاد یکی از  دوستان خوبم، سارا،  که الان کاناداس و ۵ سال و نیمه حدودا که ندیدمش  درست کردم یادم میاد ون موقع ها عاشق بستنی  بود سارا جونم خیلی به یادتم. 
اینبار از یه روش ابتکاری استفاده کردم. با ماست و  توت فرنگی , شاتوت, تمشک و چند berries دیگه  درست کردم . اول ۳۵۰ میلی لیتر ماست میوه را بزارین تو فریزر  واسه ۱ ساعت نباید یخ بزنه پس هر نیم ساعت چک کنین و به هم بزنین با هم زن این کارو انجام بدین تو تما مراحل بهتره ولی با دست هم میشه .
اول ۱ پیمانه شیرپر چرب و یک  پیمانه شکر رو میزارین رو حرارت کم تا به مرحله جوش برسه ولی نجوشه و شکر کاملا حل بشه. کمی که سرد شد اگه دوست داشتین نوک قاشق چایی خوری سعلب اضافه کنین اگر ندارین مهم نیست . بعد که حسابی سرد شد ۳۰۵۰ میلی لیتر ماست میوه را  که غلیظ شده و کمی سفت ( چون تو فریزر بوده دیگه و شما مدام هم زدین که کریستالی نشه به این زودی یادتون رفت )  را توی ظرف استیل بریزین و مخلوط شیر و شکر را اضافه کنید  کنین و باز حسابی به هم بزنین اگر ظرف استیل رو توی ظرف پر از یخ بریزین که چه بهتر . اگر  دستگاه  بستی ساز دارین همه این کارا رو با  دستگاه انجام بدین  من معولان تو دستگاه میریزم  ولی وقتی یه روش جدید رو میخام امتحان کنم حتمن دستی هم انجام میدم که با خیال راحت بتونم واستون بنویسم. 
خوب حالا ترکیب آماده شده رو تو فرزر بزارین واسه۳- ۴ ساعت  و هر نیم ساعت یه  بر درش بیارین و باز به هم بزنین. میدونم کاره سختی ولی خوب واسه اونایی که عشق دارن لذت بخشه. اگر دیدنغلظتش آنطور   که دلتون میخاد نیست میتونی زرده ۲ تا تخم مرغ را حسابی بزنین با هم زن و به ترکیب اضافه کنین این کار رو بهتره تو مرحله اول یا دوم به هم زدن انجام بدین چون بده اضافه کردن زرده،  بستنی حتمن باید حداقل ۳ ساعت تو فرزر بمونه. هم زدن یادتون نره.
مقایسه ۲ روش دستی و ماشین نشون داده که خیلی نتایج فرقی نمیکنه ولی ماشین بستی سفت تری درست میکنه . اما روش دستی موجب   تقویت ماهیچه های دستتون میشه .
خوب نوش جون امیدوارم خوشتون امده باشه. من چند روش دیگه هم اینجا واستون میزارم  که تکنیکی تر و خوب کمی کار بر تره.


http://allrecipes.com//Recipe/strawberry-ice-cream/Detail.aspx












4 comments:

شکمو said...

چــــــــــــــــه بستنی خوشمزهای وای غش کردم

هانیه said...

woooooooooooow, che kardi dokhtar? to az dastgahet razi hasti? man kheili donbale kasi boodam ke dashte bashe o beporsam azash

Proshat said...

aaaalie Hani jooooon. man ke asheghesham . base dastgahesh faghat vase khamire va vase har kari jodagooneh bayad bekhari.

Proshat said...

Noshe joone hamegi ishala dorost konin vase shadi roh e ma ham ye salavat khatm konin loooool

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog