Zucchini
زوچینی یا همون پای کدو سبز
این غزه واقعن خوشمزس ولی هر کسی ممکنه ناپسنده مثلان آقای همسر اصلان خوشش نیومد و خاطرمن آزرده گشت ولی من واقعن خوشم امد.
قبل از هر چیز خمیر پای نوع۲ یا همون خمیر کراست رو آماده کنین این مقدار خمیر واسه ظرف ۲۶ تا ۲۸ سانتی کافیه .
بعد کدو هاتون رو مطابق شکل خورد کنید. ۲ عدد کدوی بزرگ یا ۳ تا متوسط حدودا ، به اضافه ۳ تا پیاز قرمز متوسط
اول پیاز هاتون رو درشت خورد کنید و با کره خیلی کم تفت بدین همین که آبش جام شه کافیه بعد کدو هارو اضافه کنید وچاشنی های لازم مثله نمک فلفل ،.. را اضافه کنید بعد کامی تفت بدین ولی نزارین کدو ها نرم بشن همانی که شرو کردن با از دست دادن آب بلافاصله خاموش کنین. و حدود یک پیمانه شوید تازه به ترکیبتون اضافه کنین با بزارین سرد بشه. تو این فاصله خمیر رو تو ظرف بزارین و روش رو با چمگل سوراخ کنین با بزارین ۲۰ دقیقه با حرارت۱۷۵ - ۱۸۰ بزارین تو فر فرتون هم از قبل گرم کرده
اشین. یادتون باشه که ۱۵ دقیقه اول حتمن یکاغذ روغنی روی خمیر پای بندازین که روش خیلی برشته نشه ۵ -۱۰ دقیقه هم بدون کاغذ حالا ۳ تا تخم مرغ رو یه ظرف خوب به هم بزنین و نصف پیمانه شیر یا خامه کم چرب را به تخم مرغ اضافه کنین و حسابی به هم بزنین کمی نمک هم بزنین ولی مقدر نمکی که به کدو ها زدن رو یادتون باشه یه وقط شور نشه بگین تقصر پروشات بود . حالاترکیب کدو و پیاز رو روی پای که از فر در آوردن و حتمن هم سرد شده بچینن و ترکیب شیر و تخم مرغ رو به آرومی روی مواد داخل ظرف بریزین. پنیر پیتزا و پنیر چدار روش بریزین اگه پنیر پارمسان هم داشتین کمی اضافه کنین بعد بزارین تو فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد واسه نیم ساعت بدش هم دیگه نوش جان اگه درست کردن حتمن عکسشو واسم بفرستین تا به اسمه خودتون تو بلاگ بزارم
4 comments:
به به دست گلت درد نکنه من درست میکنم عکسشو برات میفرستم خیلی دوست دارم امتحان کنم تا حالا درست نکردم.
hatman in karo bokon khosh hal misham azizam
bayad khoshmaze bashe, merc azizam
wooow man aaaaaaaaaasheghe kadoam ama shoshom dost nadare ama man enghadar dost daram bezor mikhoronam behesh :D inam dorost mikonam hatmaaaaaaaaaaaaaan merci
Post a Comment