پیراشکی مرغ و سبزیجات
مواد لازم برای ۲ پیراشکی بزرگ (۲ - ۳ نفر)
نیم کیلو مرغ
۲ عدد کدو سبز
۲ عدد پیاز بزرگ
مقداری زرشک
میتوانید فلفل سبز او قرمز و یا هر سبزی دیگر را هم اضافه کنید
اول پیاز را درشت خورد میکنیم قدری با روغن تفت میدهیم سپس مرغ را اضافه میکنیم چند دقیقه پیاز سرخ میکنیم و کمی ادویه هر ادویهی که دوست دارین اضافه میکنین . من از پودر سیر، ریحان و پونه خشک، نمک، فلفل سیاه ، زردچوب زعفران و کمی جوز استفاده میکنم
بعد کدوهای خورد شده رو اضافه میکنین در این مرحله میتونین رب گوجه اضافه کنین یا خامه من معمولان رب گوجه میریزم . بعد که کاملا مرغ پخته شد کنار میگذارید تا کم سرد بشه.
خمیر رو که قبلان آماده کردین ۲ قسمت میکنین و بعد گرد پهنش میکنید. مطابق شکل پائین مواد رو روی نصف خمیر میریزید و طرف دیگر خمیر رو روی مواد میکشید و با انگشت یا چنگال دو لبه خمیر رو به هم میچسبانید طوریکه روغن مواد داخل هیچ راه نفوذی به بیرون ناداشته باشد
سپس مقداری شیر رو روی خمیر فرچه میکنید و کنجد میریزید. فویل رو روی ظرف میکشید و داخل فر که قبلا گرم کردین با درجه ۱۸۰ تا ۲۰۰ سانتیگراد میگذارید مدت ۲۰ دقیقه بعد فویل رو بر میدارین و دوباره ۱۵ دقیقه با درجه ۲۰۰ تا ۲۲۰ تا روی خمیر هم کاملا برشته بشه.
سپس مقداری شیر رو روی خمیر فرچه میکنید و کنجد میریزید. فویل رو روی ظرف میکشید و داخل فر که قبلا گرم کردین با درجه ۱۸۰ تا ۲۰۰ سانتیگراد میگذارید مدت ۲۰ دقیقه بعد فویل رو بر میدارین و دوباره ۱۵ دقیقه با درجه ۲۰۰ تا ۲۲۰ تا روی خمیر هم کاملا برشته بشه.
اگه حوصله داشتین در طول پخت چند بار روی پیراشکیها با فرچه شیر یا کره بمالید
نوش جان
2 comments:
lotfan mishe nahveye tahiyeye khamir ro ham tozih bedid. mamnun
دستور خمیر رو گذاشتم عزیزم. پاراگراف ۲ روی کلمه خمیر کلیک کنید طرز تهیش میاد.
Post a Comment