پیراشکی مرغ و سبزیجات


پیراشکی مرغ و سبزیجات





















مواد لازم برای ۲ پیراشکی بزرگ (۲ - ۳ نفر)

نیم کیلو مرغ
۲ عدد کدو سبز
۲ عدد پیاز بزرگ
مقداری زرشک
میتوانید فلفل سبز ‌او قرمز و یا هر سبزی دیگر را هم اضافه کنید

اول پیاز را درشت خورد می‌کنیم قدری با روغن تفت میدهیم سپس مرغ را اضافه می‌کنیم چند دقیقه پیاز سرخ می‌کنیم و کمی‌ ادویه هر ادویهی که دوست دارین اضافه می‌کنین . من از پودر سیر، ریحان و پونه خشک، نمک، فلفل سیاه ، زردچوب زعفران و کمی‌ جوز استفاده می‌کنم
بعد کدو‌های خورد شده رو اضافه می‌کنین در این مرحله می‌تونین رب گوجه اضافه کنین یا خامه من معمولان رب گوجه می‌ریزم . بعد که کاملا مرغ پخته شد کنار میگذارید تا کم سرد بشه.

 
خمیر رو که قبلان آماده کردین ۲ قسمت می‌کنین و بعد گرد پهنش می‌کنید. مطابق شکل پائین مواد رو روی نصف خمیر می‌ریزید و طرف دیگر خمیر رو روی مواد می‌کشید و با انگشت یا چنگال دو لبه خمیر رو به هم می‌‌چسبانید طوریکه روغن مواد داخل هیچ راه نفوذی به بیرون ناداشته باشد

 سپس مقداری شیر رو روی خمیر فرچه می‌کنید و کنجد می‌ریزید. فویل رو روی ظرف می‌کشید و داخل فر که قبلا گرم کردین با درجه ۱۸۰ تا ۲۰۰ سانتیگراد میگذارید  مدت ۲۰ دقیقه بعد فویل رو بر میدارین و دوباره ۱۵ دقیقه با درجه ۲۰۰ تا ۲۲۰ تا روی خمیر هم کاملا برشته بشه.

اگه حوصله داشتین در طول پخت چند بار روی پیراشکی‌ها با فرچه شیر یا کره بمالید


نوش جان


2 comments:

zari said...

lotfan mishe nahveye tahiyeye khamir ro ham tozih bedid. mamnun

Proshat said...

دستور خمیر رو گذاشتم عزیزم. پاراگراف ۲ روی کلمه خمیر کلیک کنید طرز تهیش میاد.

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog