رول پنیر: داخل خمیر پای کره و پنیر میریزید و رول میکنید
خمیر پای قبلا توضیح داده شده است
(Deutsch) Muskatnuss und Ingwer
(English) Nutmeg and Ginger
(English) Nutmeg and Ginger
رول جوز و زنجبیل : داخل خمیر پای کره و دارچین جوز و زنجبیل به اضافه شکر قهوهای بریزید ضمنا میتونین مثل من بادام و گردو خورد شده یا کشمش هم اضافه کنید و رول کنید.
روی رولها میتونین زرده تخم مرغ یا کرده یا خامه بمالید همه رو با هم نریز خانوم جان آش که نمیخوای بار بذاری
خوب فکر رو روی ۲۰۰°س که قبلان گذشتین گرم بشه ایشالا حالا من یادم رفت بگم شما چرا دقت نمیکنی اصلا میخواستم ببینم چقدر آشپزین....
خوب رول هارو کفّ سینی چرب شده میچینین میتونین از کاغذ روغنی هم استفاده کنین و فویل هم روش بکشید که رولهاتون خشک نشه حدود ۲۵ تا ۳۰ بذارید سپس حدود ۱۵ دقیقه هم بدون فویل تا روی رولها طلائی بشه توی این مدت یک یا ۲ بر دیگه روی رول هارو شیر یا خامه بمالید نرمتر و خوشرنگ تر میشه
نوش جون
No comments:
Post a Comment