نون گندم کامل برشته (No-Knead bread)


نون گندم کامل برشته
این نون نیازی به ورز دادن ندارد



































۳ پیمانه آرد الک شده
آرد سبوس دار. اگر ندارین مهم نیست آرد سفید هم میتونین استفاده کنین ولی‌ با سبوس خیلی‌ بهتره اگر سبوس جداگونه دارین متونید ۲ -۳ قاشق به آردتون اضافه کنین


۱/۴ ق چای خوری مخمر

۱ چای خوری نمک

یک و نیم پیمانه آب ولرم(37°سانتیگراد)

اولا مواد خشک رو با هم قاطی میکنید بعد آب رو اضافه میکنید

آروم به هم بزنید در حدی که آب به خورد آرد برود بعد روی ظرف سلفون بکشید و در جایی گرم نگاه دارید از ۸ تا ۱۲ ساعت هر چه بیشتر بمونه بهتره
من حدودا ۱۵ ساعت میزارم وقتی خمیر آماده شد میبینید که یک بافت پر از حبابهای ریز تشکیل شده این نشون میده که آماده شده .
روی میز آرد میپاشید و ظرف رو دمر میکنید روی میز بدون اینکه ورز بدین روش آرد میپاشید و مثل پارچه فقط ۴ تا میکنید و توی ظرفی که کمی چرب کردین میگزارین 20 دقیقه تا کمی استراحت کنه .

فر رو تا آخرین حد ممکن میگذارید تا گرم بشه ۲۵۰ ۲۶۰° سانتیگراد ۲۰ تا ۳۰ دقیقه 

بعد خمیر رو داخل ظرف داغ( از همون ظرف که که تو عکس میبینید حتما استفاده کنید این ظرفا سفالیه و مخصوص داخل فر است حتما ظرف باید داغ باشه) بگذارید حدود۲۰ دقیقه با در و ۱۵ دقیقه بدون در اگر دوست دارین روی نون حسابی مثل نون من برشته شود میتونین ۲۰ دقیقه بدون در بگذارید
۰
نون آماده است نوش جان!







3 comments:

شکمو said...

ajab noni shode delam khast hatman dorost mikonam ;)

هانيه said...

che jaleb booda, merc

Anonymous said...

khastam tashakor konam az web ziba va amozandaton baraton arezoy movafagiyat rozafzon daram.

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog