نون گندم کامل برشته
این نون نیازی به ورز دادن ندارد
۳ پیمانه آرد الک شده
آرد سبوس دار. اگر ندارین مهم نیست آرد سفید هم میتونین استفاده کنین ولی با سبوس خیلی بهتره اگر سبوس جداگونه دارین متونید ۲ -۳ قاشق به آردتون اضافه کنین
۱/۴ ق چای خوری مخمر
۱ چای خوری نمک
یک و نیم پیمانه آب ولرم(37°سانتیگراد)
اولا مواد خشک رو با هم قاطی میکنید بعد آب رو اضافه میکنید
آروم به هم بزنید در حدی که آب به خورد آرد برود بعد روی ظرف سلفون بکشید و در جایی گرم نگاه دارید از ۸ تا ۱۲ ساعت هر چه بیشتر بمونه بهتره
من حدودا ۱۵ ساعت میزارم وقتی خمیر آماده شد میبینید که یک بافت پر از حبابهای ریز تشکیل شده این نشون میده که آماده شده .
روی میز آرد میپاشید و ظرف رو دمر میکنید روی میز بدون اینکه ورز بدین روش آرد میپاشید و مثل پارچه فقط ۴ تا میکنید و توی ظرفی که کمی چرب کردین میگزارین 20 دقیقه تا کمی استراحت کنه .
فر رو تا آخرین حد ممکن میگذارید تا گرم بشه ۲۵۰ ۲۶۰° سانتیگراد ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
بعد خمیر رو داخل ظرف داغ( از همون ظرف که که تو عکس میبینید حتما استفاده کنید این ظرفا سفالیه و مخصوص داخل فر است حتما ظرف باید داغ باشه) بگذارید حدود۲۰ دقیقه با در و ۱۵ دقیقه بدون در اگر دوست دارین روی نون حسابی مثل نون من برشته شود میتونین ۲۰ دقیقه بدون در بگذارید
۰
۰
نون آماده است نوش جان!
3 comments:
ajab noni shode delam khast hatman dorost mikonam ;)
che jaleb booda, merc
khastam tashakor konam az web ziba va amozandaton baraton arezoy movafagiyat rozafzon daram.
Post a Comment