مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
آرد سفید 250 گرم
شیر 150 گرم
شکر آسیاب شده 200 گرم
روغن 100 گرم
هل یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو یا شکلات آب شده
رنده پوست لیمو
طرز تهیه:
تخم مرغ وشکر,رنده پوست لیمو
و هل را خوب بزنید ،سپس روغن را به آنها اضافه کرده ومخلوط کنید تاشکرها کاملا حل شوند،پس از آن شیر وپس از مخلوط
شدن شیر، آرد و بیکینگ پودررا داخل این مواد ریخته وخوب مخلوط کنید.
مقداری از مواد را پودر شکلات قاطی کنید و از آن برای ۲ رنگ کردن یا تزئین استفاده کنید که بسته به سلیقه و فرم انتخابی شما
فرق میکند من فقط داخل گلبرگ فرم را مایه کیک با شکلات ریختم
مواد آماده را درون ظرف ریخته ودر طبقه ی وسط فرکه از قبل گرم شده با 180 درجه قرار داده بعد از نیم ساعت کیک شما آماده است. ولی از اونجا که فرها با هم متفاوت هستند حتما ابتدا با خلال دندان امتحان کنید و تا عمق کیک فرو کنید اگر از مواد چیزی به خلال نچسبد یعنی اینکه کیک پخته شده و آماده است. میتونید لابلای کیکتون گردو دارچین و کمی شکر بریزین البته بصورت لایه لایه
No comments:
Post a Comment