حلوا آرد گندم

حلوا آرد گندم







کسی هست حلوا نتونه درست کنه
 امان از دست این عروس خانوما شما اصلا چی‌ یاد گرفتین؟؟؟؟ عروسم عروس‌های قدیم خواهر

یک پیمانه رو خودتون در نظر بگیرید حالا این پیمانه بسته به میزان نیاز شما میتونه یک استکان ، یک لیوان یا یک کاسه باشه
لطفا فقط از یه پیمانه استفاده کنید نرین آرد رو با قابلمه آب رو با قاشق نمیدونم از این کارا بکنین بعد بگین پروشات گفت ها!!!! گفته باشم


مواد لازم:

آرد گندم (آرد سنگک بهتره) : یک پیمانه
روغن : یک سوم پیمانه

شکر : یک و نیم پیمانه

آب : یک پیمانه
گلاب : یک سوم پیمانه
زعفران : یک سوم قاشق چایخوری(زمانی که پیمانه حدودا دو لیوان باشد)
هل در صورت تمایل: مقداری

طرز تهیه:
ابتدا آرد را درون ماهیتابه میریزیم و تفت میدهیم وقتی بوی خامی آرد گرفته شد و به رنگ طلایی درآمد روغن را به آرد اضافه می کنیم.وقتی خوب مواد را مخلوط کردیم باید مطمئن باشی که مواد روغن کم ندارد چون هر آردی میزان خاصی روغن رو به خودش میگیره.

بعد از این که خوب مواد رو تفت دادیم و به رنگ قهوه ای در آمد مقداری از آب و شکر و گلاب و زعفران رو که قبلا با هم مخلوط کردیم به موتد بالا اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم
حالا بقیه آب و گلاب و اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد یک دستی حاصل بیاد .

از این به بعد دیگه باید مدام حلوا را هم بزنیم تا آب خودشو از دست بده و به روغن بیوفته و این زمان وقتی هست که مواد دیگه به تابه نچسبه و به صورت یک خمیر به هم چسبیده توی تابه غلط بخوره.
بعد مواد رو توی یک دیس کشیده و با خلال و مغز پسته و بادام تزئیین می کنیم




No comments:

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog