کسی هست حلوا نتونه درست کنه
امان از دست این عروس خانوما شما اصلا چی یاد گرفتین؟؟؟؟ عروسم عروسهای قدیم خواهر
یک پیمانه رو خودتون در نظر بگیرید حالا این پیمانه بسته به میزان نیاز شما میتونه یک استکان ، یک لیوان یا یک کاسه باشه
لطفا فقط از یه پیمانه استفاده کنید نرین آرد رو با قابلمه آب رو با قاشق نمیدونم از این کارا بکنین بعد بگین پروشات گفت ها!!!! گفته باشم
لطفا فقط از یه پیمانه استفاده کنید نرین آرد رو با قابلمه آب رو با قاشق نمیدونم از این کارا بکنین بعد بگین پروشات گفت ها!!!! گفته باشم
مواد لازم:
آرد گندم (آرد سنگک بهتره) : یک پیمانه
روغن : یک سوم پیمانه
شکر : یک و نیم پیمانه
آب : یک پیمانه
گلاب : یک سوم پیمانه
زعفران : یک سوم قاشق چایخوری(زمانی که پیمانه حدودا دو لیوان باشد)
هل در صورت تمایل: مقداری
طرز تهیه:
ابتدا آرد را درون ماهیتابه میریزیم و تفت میدهیم وقتی بوی خامی آرد گرفته شد و به رنگ طلایی درآمد روغن را به آرد اضافه می کنیم.وقتی خوب مواد را مخلوط کردیم باید مطمئن باشی که مواد روغن کم ندارد چون هر آردی میزان خاصی روغن رو به خودش میگیره.
بعد از این که خوب مواد رو تفت دادیم و به رنگ قهوه ای در آمد مقداری از آب و شکر و گلاب و زعفران رو که قبلا با هم مخلوط کردیم به موتد بالا اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم
حالا بقیه آب و گلاب و اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد یک دستی حاصل بیاد .
از این به بعد دیگه باید مدام حلوا را هم بزنیم تا آب خودشو از دست بده و به روغن بیوفته و این زمان وقتی هست که مواد دیگه به تابه نچسبه و به صورت یک خمیر به هم چسبیده توی تابه غلط بخوره.
بعد مواد رو توی یک دیس کشیده و با خلال و مغز پسته و بادام تزئیین می کنیم
No comments:
Post a Comment