کوکوی سیب زمینی‌ و سبزی

کوکوی سبزی و سیب زمینی‌ در فر











































این کوکوی هم دستورش مثل کوکوی معمولیه با این تفاوت که تو فر گذشته شده اول مواد کوکوی سیب زمینی‌ رو ریختم تو قالب بعد سبزی رو درجه ۱۸۰ حدود ۲۰ دقیقه بسته به نوع فر شما این زمان ممکنه تغییر کنه پس سعی‌ کنید هر چند گاهی سری بهش بزنید و مواظب باشین که خشک نشه


**************************************
 طرز تهیه کوکوی سبزی و سیب زمینی‌ در فر


کوکوی سیب زمینی‌ 


سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
تخم مرغ 4 یا 5 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران ساییده شده در صورت تمایل
زردچوبه 1
سیر 1 تا 2 حبه در صورت تمایل


طرز تهیه :

سیب زمینی ها را آب پز کرده و سپس پوست کنده و با رنده درشت رنده می کنیم.
. پیاز را رنده می کنیم  و آبش را دور میریزیم و و به سیب زمینی می افزاییم.
.تخم مرغ ها را در ظرف دیگری هم میزنیم  به پیاز و سیب زمینی می افزاییم.
. سیر رنده شده ، زردچوبه ، نمک و فلفل ، زعفران,  ¼ لیوان روغن را می افزاییم و هم میزنیم.
**********************************
روش تهیه کوکو سبزی

 
سبزی کوکوی خرد شده ۲۵۰گرم
(تره،جعفری،گشنیز،شبت)
زرشک و گردو ی خرد شده ۱قاشق سوپخوری از هر کدام
تخم مرغ ۳عدد
آرد گندم ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه:

سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون،سس روی هم یک کیلو) را پاک کنید، بشویید و ریز خرد نمایید.  سبزی کوکو را  ریزتر از سبزی پلویی خرد کنید.

سبزی خرد کرده را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید.
مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و آرد نیز به آن بیفزاییدو هم بزنید تا یکدست شود. کمی‌ روغن هم به مواد اضافه کنید

**************************************

1 comment:

الی گولو said...

چه کار قشنگی .... دستت درد نکنه با سلیقه خانم

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog