بستنی زعفرانی با خامه


بستنی زعفرانی با خامه




























این بدون استفاده از دستگاه تهیه شده  













این بستنی هم با استفاده از دستگاه تهیه شده 













 دستگاه بستنی ساز حدود ۲۰% کیفیت رو بهتر میکنه به عقیده من  ولی اصل کار استفاده به موقع  ازثعلب است که باید حتما باید بعد از به جوش آمد شیر و شکر اضافه بشه 


مواد لازم

شير1 كيلو

شكر250 گرم

ثعلب3گرم

نصف استكان گلاب

زعفران سائيده

خامه100 گرم

طرز تهيه:

شير را مي جوشانيم و بعد حرارت آن را ملايم كرده خامه و زعفران حل شده در گلاب را اضافه مي كنيم  شكر و ثعلب مخلوط شده را هم كم كم به آن اضافه كرده، با چنگال مرتب به هم مي زنيم تا شكر و ثعلب در شير حل شود. پس از خنك شدن مايع بستني، آن را در ظرف فلزي ( استيل) مي ريزيم و در ظرف پر از يخ نرم شده قرار مي دهيم و با همزن مرتب به هم مي زنيم تا بستني خودش را گرفته وسفت و كشدار شود. ظرف را در فريزر قرار مي دهيم و بعد از نيم ساعت آن را در مي آوريم و مجدداً با همزن خوب مي زنيم تا بستني آماده شود


در این مرحله میتوانید برای بافت دار شدن بستنی یک زرده تخم مرغ را هم با همزن به مواد اضافه کرده و مجددا در فریزر بگذارید . هم زدن را به فواصل نیم تا ۱ ساعت چند بار ادامه دهید . اگر دستگاه بستنی ساز دارید که چه بهتر اگر نه بگذارید حد عقل ۷ - ۸ ساعت در فریزر بماند. و ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن را بیرون آورده و در دمای آشپزخانه بگذارید بعد سرو کنید. اگر بستنی را با خامه دوست دارین به صورت زیر عمل کنید

خامه به اندازه دلخواه را با كاردك فلزي يا پلاستيكي به كف سيني به قطر 2 ميلي متر بكشيد و آن را در فريزر و يا يخدان قرار دهيد.پس از سفت شدن آن را با كاردك از سيني جدا كرده و به بستني اضافه كنيد . موقع سرو از پودر پسته هم مي توانيم استفاده كنيم.



9 comments:

Reza said...

rastesh in manam ke bayad begam cheghadr aali booood

Anonymous said...

Noooshe jaan Agha Reza....

maryam

poopak said...

Asheghetam, proshat mashtyy,

Proshat said...

Love You all ....

خیاط باشی said...

سلام خانم گٔل. اگه لطف کنی‌ و بگی‌ ثعلب چیه؟ ممنون میشم :-)

Proshat said...

به به آقای خیّاط باشی‌ امروز برای اولین بار وبلاگتون رو دیدم و خیلی‌ خوشم اومد واسه همین لینکتون کردم راستش ثعلب گیاهی با گلهای آبی واژگون است. از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد.

تو ایران توی فروشگاه‌ها و لوازم قنادی و دارو گیاهی پیدا می‌شه. در خارج از ایران تو مغازه های ترکی‌ یا عربی‌ به اسم صحلب فروخته می‌شه که کمی‌ دون دونه به جای پودری

خیاط باشی said...

متشکر خانم گٔل. فکر کردم امروز بعد از کار یک سریع به یکی‌ از این فروشگاه‌های اورینت اینجا بزنم.. اگر موفق شدم و اینو پیدا کردم حتما بستنی رو درست می‌کنم و جاتون رو خالی‌ می‌کنم. البته به شما هم خبرش رو میرسونم.

Anonymous said...

ثعلب به آلمانی یا فرانسه چی میشه؟ از کدوم فروشگاه تهیه کردین؟
ممنونم

Cyrus said...

Salep purchased from a middle eastern store is not usually pure(mixed with cornstarch and other additive). You have to add more than 3g may be up to 10g.

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog