پای یا پیراشکی گوشت ۴

 پای یا  پیراشکی گوشت














































برای تهیه لطفا اینجا را ببینید
چشمک


.

2 comments:

maryam said...

واو، عکسها که واقعاً زیبا و تزئینات بسیار قشنگی‌ داره، ظاهرشون که نشون میده در آشپزی بسیار حرفه ای هستین، چون ظاهر این غذاها رو تو رستورانهای اینجا هم کم می‌شه پیدا کرد. در هر صورت هراز چند گاه میام و لذت می‌برم، راستی‌ ماهی سلمون می‌خوام با روش شما درست کنم ببینم چطور می‌شه چون بقیه غذاهای اینجا برای من که بچه کوچیک دارم خیلی‌ سخته و وقت گیر، موفق باشی‌ خانم با سلیقه

Proshat said...

مریم عزیز سلام ممنونم که گاهی به اینجا سر میزانی‌. ضمنا از این به بعد زمان تهیه و پخت و آماده سازی غذا هارو مینویسم. اینطوری راحت تر می‌شه برنامه ریزی واسه زمان کرد.به جز مواردی که به خمیر مربوط می‌شه باقی‌ غذا‌ها واقعا وقت گیر نیستن. از آنجایی که من هم گرفتار پایان نامه‌ام هستم معمولان غذاهای سخت رو انتخاب نمیکنم. ضمنا انواع و اقسام خمیر‌های آماده امروزه در سوپر مارکت‌ها پیمیش بنا برین دیگه نیزی آماده سازی در منزل نیست. اما من عشق کار با خمیر نون هستم و تمام مراحل رو هم با وجود اینکه ماشین آشپزخانه و خمیر سازی دارم با دست انجام میدم یه جورایی لذت بخشه.

به زودی به محض اینکه دفاع کنم. یه بخشی رو به اسم غذاهای ۱ سوتی ۲ سوتی و نهایتان ۳ سوتی افتتاح می‌کنم.

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog