خوراک میگو و صدف بسیار ساده و خوشمزه
صدف هارو تمیز شسته و از سالم بودن آنها اطمینان پیدا کنید. میگو را هم پاک کنید و رگه سیاه پشت آنها رو جدا کنید. مقدار صدف و میگو رو خودتون تعیین کنید . من برای ۲ نفر ۱ کیلو صدف ۱۲ تا دونه و ۲۵۰ گرم میگو پاک شده استفاده میکنم. حالا پیغام ندین واسه ۲.۵ نفر چقدر و خواهر شوهرم چند تا ؟؟؟؟
صدف رو در آب جوش بریزید و ۱ قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید ۵ دقیقه در آبه در حال جوش رها کنید و بعد تو آبکش بریزید . همین کار رو با میگو انجام بدین ولی با نمک کمتر و حد اکثر ۴ دقیقه در آب در حال جوش بماند
چهارحبه سیر حسابی درشت رو خورد کنید با چاقو! نه با این دستگاههای سوسولی، و داخل یک ظرف نسوز بریزید، نمک فلفل اضافه کنید به اضافه کمی نعنا و زنجبیل تازه خورد شده و همچنین رانده پوست یک لیمو ترش متوسط با آبش. سپس صدف و میگو رو به ظرف اضافه کرده نصف پیمانه روغن زیتون خوب و ۱ پیمانه شراب سفید مخصوص پخت و پزه را هم روی مواد داخل ظرف بریزید . من معمولان از روغن زیتونی که خودم طعم در کردم استفاده میکنم که خیلی هم تنده ولی بسیار طعم غذارو عالی میکنه.
خوب وقتی روغن و شراب رو اضافه کردین آروم مواد رو به هم بزنید و زیرو رو کنید تا ادویهها با صدف و میگو مخلوط بشن. اگر درب ظرف شما هم نسوز است که ظرف فکر را با درب تو فری که قبلان گرم کردین با ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود نیم ساعت بگذارید. اگر درب نسوز ندارین آن را با ورق الومینیمی حسابی بپوشنید بعد تو فرر بذارید بخار نباید خارج بشه. بعدش هم میتونید با لیمو و جعفری طیه سرو کنید
نوووش جان
برای اینکه از سالم بودن صدف ها اطمینان پیدا کنید بد نیست این کلیپ رو ببینید
2 comments:
AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,
Jane madaret ashpaz jan az in jako janevara dorost nakon ke kolaman mire too ham,,,,,
باورت نمیشه که چقدر خوشمزه بوود بهترین غذای من اگه رستوران بزنم حتما این میشه غذای پیشنهاد سر آشپز
Post a Comment