مرغ تنوری با ادویه مخصوص و ریسوتو دو
رنگ
رنگ
اینم از شام تولد مهسا خانوم که باید تنهایی با رضا بخوریم
مواد لازم
دوعدد ران مرغ پوست کنده
دو حبه سیر یک عدد لیموی تازه ورنده پوست لیمویا رنده پوست پرتغال
یک قاشق غذاخوری عسل, عسل طعم ادویهها را متعادل میکند
یک قاشق چایی خوری جوز هندی خورد شده
یک قاشق غذاخوری دارچین
یک قاشق غذاخوری دارچین
دو قاشق غذاخوری نعنا خرد شده
یک پیمانه آب یا استاک مرغ
طرز تهیه :
مواد روکاملا خورد کنید یا در مخلوط کن بریزید, آب لیمو را هم اضافه کنید
رون مرغ پوست کنده را در تابه طلائی میکنیم و نمک و فلفل میزنیم
استاک مرغ را اضافه میکنیم و محتویات مخلوط کن رو روی مرغ میریزیم
! مرغ رو حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزید در ظرف نسوز میتوانید درجه حرارت ۱۷۵ تا ۲۰۰سانتیگراد بسته به نوع فر شما
درب ظرف را ۱۵ دقیقه اول ببندید و بعد بدون درب بگذارید تا کمی طلائی شود
درب ظرف را ۱۵ دقیقه اول ببندید و بعد بدون درب بگذارید تا کمی طلائی شود
برای تهیه ریستو اینجا را ببینید ، برای ریستو ساده هم روش به همان ترتیب است ولی بدون میگو و قارچ البته من اینجا ریسوتو سفت درست کردم تا به راحتی شکل بگیره
میتوانید رب گوجه یا زعفران را با باقیمانده آب مرغ سرخ کنید و با نصف ریستو مخلوط کنید و ریستو دورنگ درست کنید
واقعا خوشمزه بود جای همتون خالی!
*******************
No comments:
Post a Comment