کاری مرغ , آناناس و انبه



کاری مرغ  , آناناس و انبه

سلام به همه دوستان گله خوب و باوفا  آشپزخونه پروشات بانو . قبل از هر چیزی باید بگم که خیلی سرم شلوغ بود و همچنان هست روزای آخره کارم وکلی استرس و دلهره. اما خبره مهم اینکه کار تحقیقی من ۹۹.۹۹% تموم شد فقط مونده خورده کاری
و البته کارای اداری   ثبت و ارائه  پایان نامه و البته وقت برای دفاع خیلی دیروز خوش حال بودم. امیدوارم که شما هم  همیشه موفق و شاد باشین   
خوب حالا بریم سراغ ی پست جدید البته این را حدودا ۱۰ روز پیش درست کردم ولی وقت نداشتم پست کنم  . این یه غذای تایلندی وو جز غذای شیرین محسوب میشه کاری مرغ  , آناناس و انبه این غزه  کلان زرد شد با خاطره کاری و آناناس و همینطور انبه من دیگه سنگه تموم گذاشتم و ی تهچین زرد هم بهش اضافه کارم. میتونین اسم  این رو بزارین بشقاب زرد  ولی با کیک زرد هیچ نسبتی نداره و فامیل هم نیستان لطفآ سیاسیش نکنین. لول



این مواد واسه ۲ نفر کافیه. 
فیله مرغ ۲۵ ۰ گرم      من فیله هارو خیلی ریز کردم شما اگر دوست دراین میتونین درشت تر خورد کنین 
کمپوت آناناس  یک قوطی یا آناناس تازه ۱۵۰ گرم 
انبه درشت یک عدد ولی حواستون باشه انبه خیلی رسیده نباشه
چاشنی  کاری 1 قاشق غ خ
 اگر کمپوت آناناس میریزن  شکر۲ - ۳ ق غ خ ولی اگر آناناس تازه میریزن شکر بیشتری اضافه کنین بسته به سلیقه خودتون  
سس بشامل ۲ قاشق غ  خ همونطور که قبلا گفتم به جای این میتونین فقط ۲ قاشق غ خ  ارد رو تو آب سر یا شیر  حل کنین
شیره نارگیل ۱ قوطی ۲۰۰ م ل
  فیله مرغ رو با کمی استاک مرغ بدون نمک  حدود ۱۵ من بزارین تا کمی پخته بشه میتونی از برگ بو یا پیاز هم استفاده کنین ولی بادام همرو دور بریزین فقط مرغ حائ پخته رو بدون ابه باقیمانده ازشون تو شیره نارگیل بریزین و مجددا بزارین با حرارت کم پخته بشه تو این فاصله کاری رو اضافه کنین و ۱۰-۱۵ دقیقه با حرارت کم راهش کنین. برین سراغ سوس بشامل یا همون روش که قبلا گفتم  سوس بشامل و شکر را هم اضافه کنین اگر دوست داشتین میتونین کمی از استاک مرغ به جا مونده رو هم اضافه کنین تو این مرحه. خوب صبر کنین تا مواد داخل قابلمه جا بیوفته به خاطره وجود ارد این مواد باید غلیظ بشه   .
آنانس رو به تکه های نسبتا درست خورد کنین انبه هم همینطور همه. حالا همه اینارو به مواد اضافه کنین و بازم بزارین آروم جا بافته اگر ازا آناناس تازه استفاده میکنین یادتون باشه همون اول همراه با مرغ و شیره نارگیل بزارین واسه پخت. خوب دیگه بقیشم بگم. باشه وقتی حسابی جا افتادو مزهاش همون شد که میخواستین .  آنرو  برنج سده یا یه  تهچین حسابی زرد زعفرونی مثله من سرو کنین. واسه شادی روح من هم یه  جلال همتی  مهوش پریوش هم بخونین. بدش واسه اینکه کیفتون تکمیل بشه آلبوم جدید داریوش روزای تنهائی من رو گوش بدین این ۲ تا خیلی با هم ربط داران. لول شاد و سرافراز باشین

  .     



8 comments:

Anonymous said...

بهت مباد از این در دهاتی های پنانده باشی که داره با بدبختی کورس میگذرونه تا به بقیه بگه دارم درس میخونم lol

Proshat said...

بسیار لطف دارین ناشناس عزیز . اگر مطالب این وبلاگ شمارو اذیت میکنه خوب نبینید مجبور نیستین . من پیام های ناشناس رو معمولاپاک میکنم ولی نتونستم از این یکی بگذرم خیلی جالب و شنیدنی بود. یاد حکایتی افتدم اینکه یه بنده خدا سر بازار نشسته بود و مدام به خودش سوزن فرو میکرد و میگفت آخ درد میکنه. بله ... خلاصه دوست عزیز شما مراقب باش.

Anonymous said...

salam
dasteun dard nakone . karetun vaghean honarmandane ast .
omidvaram hamishe shad bashid va dar hale khandane mahvash parivash ....
dostetun daram
Far.

Proshat said...

دوست عزیزم خانوم یا آقای Far ممنونم واسه کامنت های دلگرم کننده و دوست داشتانیتون منم امیدوارم همیشه شد باشین و اینجا سر بزنین و استفاده کنین

مری said...

مردم کی یاد میگیرن که چیو کجا بگن؟ بعضیا فقط میخوان که یه حرفی زده باشن !
دستت درد نکنه پروشات جون، مث همیشه عالی

Proshat said...

اره مری عزیزم منم گذاشتم همه ببینن . چون همه که منو میشناسن گفتم یه کم بخندیم
ولی از طرف دیگه خیلی تاسف خوردم چون میبینم که هستن آدمایی که هنوز یه درک مناسب از مفهوم وبلاگ و وبلاگ نویسی ندارن و این خیلی دردناکه.

شکمو said...

واقعا متاسفم من میدونم این کی هست خودش درو دهاتی هست اونوقت فکر میکنه مردم هم مثل خودشونن

Proshat said...

آره لیلا جان مهم نیست من که کلی‌ خندیدم واسه همینم گذشتم تا بقیه هم ببینن و بخندن. یکی‌ نیست به این بابا بگه آخه مرد حسابی پناهنده که اجازه درس خوندن نداره

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog