Salmon in Terrin


Salmon in Terrin




















‌ترین یه کلمه فرانسویست و ظرفی‌ به شکل مستطیلی است که بعضی‌ هاش با دربه بعضی‌‌ها سیلیکنی و بعضی‌ مدل هاش سفالی و با لایه تفلونه. در مورد این ظرف‌ها اگر بیشتر خواستین بدونین اینجا رو ببینید

مواد لازم

. ماهی‌ سالمون ۳ تیکه ۱۰۰ گرامی اندازه خیلی‌ مهم نیست با سلیقه خودتون کم و زیادش کنید.
سیبزمینی ۲ عدد
اسفناج ۱۵۰ گرم البته اسفناج آب گرفته و تفت داده شده
خمیر پیراشکی از اینجا ببینید

ماهی‌ سالمون رو به همراه سیب زمینی‌ هایی که کمی‌ آب پزه شدن و اسفناج مطابق این پست آماده کنید البته تو این پست سیب زمینی‌ و اسفناج نداره ولی‌ شما به سالمون‌ها سیب زمینی‌ و اسفناج اضافه کنید بعد طبق پست مذکور پیش برین. وقتی‌ آماده شد کمی‌ بذارین تا سرد بشه ۱۰- ۱۵ دقیقه کافیه.



خمیرتون را که از قبل آماده کردین پهن کنید و تو ظرف تررین بندازین و سعی کنید به همون حالت شکل بدین و خمیر رو تا لبه بیرونی ظرف بیارین بعد اضافه‌ها را ببرین. خوب حالا یه تیک دیگه خمیر رو برای روکش ظرف آماده کنید قطر خمیر در تمام مورد نباید از نیم سانتیمتر بیشتر باشه واگر نه بعد از پخت خیلی‌ کلفت می‌شه.



خوب خمیر رو روی ظرفتون بندازین و سعی‌ کنین تا به خمیر دخل ظرف بچسبه . از هنر دستتون استفاده کنین و با ویشگون‌های کوچیک هم شکل بدین هم دو لبه خمیر را به هم به چسبونن.



حالا روی خمیر رو با خامه یا شیر یا زرده تخم مرغ برس کنید و داخل فر بذارین ۱۸۰ درجه سانتیگراد و حدودا ۲۰ دقیقه مدام چک کنید همین که خمیر طلائی بشه کافیه چون بقیه مواد پخته شده اند. من این غذا رو تو طبقه وسط نمیزارم چون ظرف‌ترین بلنده و باعث می‌شه روی مواد زود تر طلائی بشه، واسه همین اگر فرر شما ۳ طبقه س تو طبقه پایینی بزارین واسه ۱۰-۱۵ دقیقه بعد منتقل کنین به طبقه وسط تا روی موادتون هم طلائی بشه. خوب نوش جان.







4 comments:

هانیه said...

پروشات جونم.....ممنون.من یه بار از این ظرفا دیدم که درش شکل ماهی بود..هرچی نگاه کردم نفهمیدم چطور میشه ازش استفاده کرد.... فروشنده هم فقط میگفت قالبه!! حالا هم یکم مبهم موند برام.یعنی خمیر روی درش میذاری که شکل اونو بگیره و مثل در بشه واسه خمیر زیری؟

Proshat said...

نه هانی‌ جون. تو خمیررو تو قالب انداختی یا باید خمیر رو جم کنی‌ تا روشو بپو شونی یا اینکه خمیری که داخل ظرف انداختی رو تا لبه قالبت بیاری و بعد ببری. حالا یه ظرف داری که توش خمیر و موادت اما روش بازه پس حالا یه تیکه دیگه خمیر رو به شکل مستطیل پهن کن تا رو موادتو بتونی‌ بپوشونی در واقع واسه خمیرت یه در از‌‌ جنس خمیر درست میکنی‌.

حالا یه پست دیگه میزارم و با عکس توضیح میدم

شکمو said...

che khoshgele ghiyafash hatman ham khoshmazas ummmm

هانیه said...

مرسی عزیزم

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog