آبگوشت




بایه آبگوشت چطورین ؟ اونم با گوشته بدون دنبه ؟!!! از شما چه پنهون که مدتها بود آبگوشت بخورده بودیم ۳-۴ سالی میشود البته دلیل اصلیش اینکه حبوبات آبگوشت هم من هم آقای همسر را اذیت میکنه . برای همین اینبار نخود و لوبیا رو از ۲ روز قبل تو آب گذاشتم و مدام آبش رو عوض کردم البته به این ترتیب بیخیال ویتامین ب موجود شدیم . 
خوب این قابلمه نازنین من که کلی هم بابتش پیاده شدم, سنگیه و با روکش سفال بسیار عالی برای انواع غذاهای گوشتی آبدار مخصوص پخت در زمان طولانیست میتونین هم داخل فر بزارین هم رویانواع اجاق ، واقعا  محشره که من بار اول با آبگوشت افتتاح کردم و بار دوم با قرمه سبزی نوستالژیک .......

راستی کسی هست دستور تهیه  آبگوشت رو بخاد. فکر نمیکنم والی اگر احیانا لازم دارین حتمان به من بگین به سرعت نور براتون میزارم  



اینم نمایی از قابلمه مذکور 


اینم نمایی از سفره ای که هنوز کامل  چیده نشده از بس که آقا رضا عجله دشت نزاشت ی عکس درست و حسابی بگیرم  با دوغ  لیلی و نون بربری خانگی


5 comments:

هانیه said...

khosh oomadi gol khanoooooooom, hamishe shad o movafagh bashi

Proshat said...

fadat Hanieh joonam

jeerjeerak said...

This looks magnificent. Jaye ma khali. Hala in strategy e kis kardan e hoboobat javab dad ya na?;)
ye soal dige: dige chi too in ghablemeh dorost mishe kard? inja kheili too maghazeha mibinam az ina. man khodam goosh o too zoodpaz mipazam ke 1-2 saate dorost she. chand saat tool keshid too in ghablemehe?

Proshat said...
This comment has been removed by the author.
Proshat said...

لیلا جان این قابلمه از سنگ آهن ساخته شده و روکش سفال داره برای غذاهای گوشتی آبدار مناسبه یعنی نباید چیزی بدون آب توش پخته بشه . ژیگو ، گولاش و خورش های ایرانی رو میشه توش درست کرد. با این قابلمه و با حرارت کم حدود ۳ ساعت طول کشید تا آبگوشت حاضر بشه ولی من بیشتر گذاشتم . تو فر هم میتونی اینو بزاری ولی تو میکرو نه! انجا رو نمیدونم ولی اینجا قیمتش خیلی بالاست حدود ۳۰۰ فرانک سویس همه خانوم ها میران واسه خودشون لباس و زیور آلات ،... میخرن من هر چی دارم میدم از این خرتو پرتها میخرم از قابلمه و تابه و ۱۰۰۰ تا قالب و فرم دارم میرم بالا ......

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog