کاری مرغ و قارچ


کاری مرغ و قارچ  البته با تهچین ساده 





این طرز تهیه کاری را من از یه  دوست هندی  یاد گرفتم و نمیدونم چقدر به کاری مرغ  اریجینال نزدیکه ولی مهم اینه که خیلی زیاد خوشمزه بود

























فیله مرغ رو خورد کردم نه خیلی ریز همنطور که تو عکس میبینین.. پیاز و سر را با کره تفت دادم   و آب پیاز  که جم شد فیله هارو اضافه کردم. قارچ رو هم جداگونه با کره خیلی کم ، تفت دادم و به فیله ها اضافه کردم. ۱ قاشق غذاخوری سر  پر هم ادویه کاری . این  خوراک هم از اون دسته خوراک های پر چاشنی هندیست. فلفل و نمک هم بریزین به دلخواه البته این خوراک ذاتا باید تند باشه. پس اگر اذیت نمیشین حسابی تندش کنین . حالا یه قاشق غزاخوریی سر  پرآرد سفید رو با ۴ قاشق آب   مخلوط کنین  طوریکه گلوله نبنده. بعد به موادتون تو قابلمه اضافه کنید حالا کمی آب اضافه کنین و بزارین غلیظ بشه تا انجا که خودتون دوست دارین. به جای این کار میتونین سوس بشامل رو که با شیر و کره آماده میشه را به مرغ و قارچ اضافه کنین. من اینجا این کارو نکردم. و به همون آرد حل شده در آب بسنده کردم. واقعن خوش مزه شده بود. 
 اینجا من یه تهچین قلبی ساده تو فر درست کردم  که با این خوراک سرو کنم.

5 comments:

شکمو said...

man ke gosht nemikhoram nemishe faghat ba gharch dorost konam ? be nazaret khoshmaze mishe proshat joon?

هانیه said...

ای وای دلم خواست

Proshat said...

Are Leila joonam chera nemishe......

jeerjeerak said...

man emrooz ino dorost kardam o kheili aali shod. kolli tashakkor:)

Proshat said...

Nooooooooshe jooonet Leila jan. hala version 2 inam ke hafteh pish dorost kardam mizaram Kari morgh va ananas......

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog