رولت حلوا


رولت حلوا













دوستان عزیزم سلام
همونطور که قبلا هم براتون نوشتم این روزها  اصلاحالم خوب نیست و نمیتونم زیاد فعال باشم  هر چند که کارای زیادی از قدیم مونده که براتون پست کنم اما مجبورم آروم آروم براتون پست بزارم  امیدوارم که منو ببخشید . این رولت حلوا رو هم به تمام خوانندگان عزیز این بلوگ  تقدیم میکنم

   
مواد لازم:

آرد گندم  : یک پیمانه
روغن : یک پیمانه 
شکر : یک پیمانه
یک  ورق نون بستنی من از سایز ۳۰ در ۴۰ سانتی استفاده کردم

آب : یک پیمانه
گلاب : یک سوم پیمانه
زعفران : یک سوم قاشق چایخوری
هل در صورت تمایل: مقداری

طرز تهیه:
برای شروع شکر و  آب رو میگذاریم به جوش بیاد وبعد  گلاب اضافه می کنیم. یکی دو جوش که خورد  از روی حرارت بر می داریم 
مرحله بعدیآرد را درون ماهیتابه  تفت میدهیم وقتی بوی خامی آرد گرفته شد و به رنگ طلایی درآمد روغن را به آرد اضافه می کنیم.وقتی خوب مواد را مخلوط کردیم باید مطمئن باشی که مواد روغن کم ندارد چون هر آردی میزان خاصی روغن رو به خودش میگیره. ضمن برای رولت حلوا باید کامی چرب باشد در غیره اینسرت خوب رول نمیشه 

بعد از این که خوب مواد رو تفت دادیم و به رنگ قهوه ای در آمد مقداری از آب و شکر و گلاب و زعفران رو که قبلا با هم مخلوط کردیم را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم
حالا بقیه آب و گلاب و اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد یک دستی حاصل بیاد .

از این به بعد دیگه باید مدام حلوا را هم بزنیم تا آب خودشو از دست بده و به روغن بیوفته و این زمان وقتی هست که مواد دیگه به تابه نچسبه و به صورت یک خمیر به هم چسبیده توی تابه  قلت بخوره
بلافاصله تا حلوا داغه اونو روی نون بستنی میریزن و کاملا پهن میکنین داغی و روغن حلوا نون بستنی رو نرم میکنه اگر دیدن به خوبی رول نمیشه کمی فقط کمی آب سپری کنین اما این روش رو زیاد توصیه نمیکنم چون نون بستنی رو بعد از رول شدن سفت و جویدنی میکنه برای اینکه کاملا مطمئن بشین از همون ابتدا روغن بیشتری استفاده کنین

7 comments:

شکمو said...

mesle hamishe aaaaaaaaliye karat 20

Proshat said...

mamnoonam Leila jan khodet ke number 100 ei

Ashpaz said...

proshat jon ishala zoodtar halet khob she khanomi.karet mahshare kheili ziba merci.

hani said...

aaaaaaaaaaaaaaaali kadbanoooooooo

Anonymous said...

salam kheili webloge jalebie hamash chizaye khoshmazeast manam ke shekamuuuuuuuuuuu

ناهید_احمد said...

alieeeeeeeeee

eligooloo said...

merci proshate azizam. omidvaram zoodtar halet khoob she. aya paye nini dar miyoone?:P azizam roghane maye zadi ya jamed? man aslan halva balad nistam rastesh! mikham bedorostam ino

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog