سی سی کا پروشات

















































سی سی کا





























این غذا ترکیب گراتن سبزیجات و موساکا  (از یونان)  من اسمشو انتخابی سی سی کا گذاشتم


سیبزمینی ۲ عدد بزرگ
پیاز ۲ عدد
و سیر ۲-۳ حبّه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم حدودا
هویج ۲ عدد
کدو و بادنجان هر کدام ۲ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
پیاز و سیر ، خورد کرده را با گوشت تفت میدیم  هویج نیم پز و فلفل را خورد کرده به مواد اضافه می‌کنیم.سپس  رب گوجه و ادویه اضافه می‌کنیم

حالا میریم سراغ سیبزمینی بادنجان و کدو آن هارا ورق ورق می‌کنیم ترجیحا کبابی می‌کنیم یا اگر دوست داشتین با روغن کم تفت بدین.

بعد به ترتیب مواد رو ته ظرف  میچینیم. ابتدا سیبزمینی بادنجون، کدو و در نهایت مخلوط گوشت چرخ کرده را می‌ریزیم.سپس سس بشامل رو روی مواد داخل ظرف می‌ریزیم و ترکیب پنیر هارو اضافه می‌کنیم. خوب ظرفتون را داخل فر بذرید با حرارت ۱۸۰ درجه  سانتیگراد. از آنجا که مواد همگی‌ پخت شده هستند زمان زیادی نمیخواد همین که روی این سی‌ سی‌ کا خوشمزه طلائی شد کافیه. البته اگر بادنجان‌ها ،... رو خوب سرخ نکردین کار خوبی‌ کردین پس بذارین حدود نیم ساعتی تو فر باشه با در بسته و ۱۰ دقیقه آخر  درب ظرف رو بردارین تا پنیر‌ها طلائی بشهبرای طرز تهیه گراتین سبزیجات وبلاگ شکمو رو که لینک کردم ببینینبرای موسکا هم اینجا رو ببینید



1 comment:

هانیه said...

خیلی جالب بود........اسم اختراع می کنی...ولی میخوره بهش...مرسی

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog