Nussgipfel (nut croissants) شرینی با مغز بادام و گردو

Nussgipfel (nut croissants)  شیرینی با مغز بادام و  گردو


  







 این شیرینی خیلی خوشگل و خوشمزه رو با خمیر هزار لا یا همون پوف پاستری درست کردم. 






مواد لازم:
۶  قاشق غذا خوری کره آب کرده
۲   قاشق غذا خوری بادام خورد شده
۲   قاشق غذا خوری گردو  خورد شده
۲   قاشق غذا خوری پودر نارگیل 
۳   قاشق غذا خوری  شکر قهوه ای یا معمولی به اضافه قدری دارچین و جوز هندی و هل
یک تخم مرغ برای روی مواد 
همه مواد رو با هم مخلوط  کنین وبرین سراغ خمیرتون.  خمیر هزار لا  رو به شکل دایره پهن کنین به  ضخامت ۲ میلیمتر و مطابق شکل برش بزنین و داخل هر تکه ۱ یا ۲ قاشق چایخوری از مخلوط بادام ، ... میریزن و مطابق شکل بپیچن . بعد همرو داخل سینی فر بچینین .  تخم مرغ  سفیده و زرده را با چنگال  کاملا مخلوط کنین و با فرچه روی مواد بمالید. سپس بادام پرک شده یا کنجد یا .... روی خمیر بریزید . داخل فر که قبلا گرم کردین با درجه ۱۸۰° س  به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ دلخواه رسید.  وقتی کمی سرد شد مقداری شهد گرم رو روی شیرینی ها فرچه کنین .
 برای تهیه شهد هم نسبت ۱ آب ۲ شکر رو روی حرارات بزارین تا به غلظت دلخواه برسه بعد چند  قطره آبلیمو به ان اضافه کنین.از عسل هم میتوانین استفاده کنین.
  نوش جون









7 comments:

شکمو said...

kheyli khoshmaze bayad bashe malome az ghiyafash uuuum
rasti poroshat jon in khamir ro khodet ba vardane nazokesh kardi?? akhe in khamir ro age ba vardane nazokesh koni pof nemikone seft mishe!

Proshat said...

من از خمیر آماده و نازک شده استفاده کردم ، ولی این شیرینی نیازی به پف کردن نداره ولی اگر میخای پوک کنه بعد از نازک کردن حتما حتما لبه های خمیر رو با کا تر یا چاقو تیز ببر و موادی که میخای روی خمیر بریزی رو مواظب باش رو لبه ها نریزه چون پوفش رو میخابونه

Proshat said...

mamnoonam Leila aziz az lotfet.

شکمو said...

oh.ok merci ama inja aslan khamire nazok nadarim hamashon ye sayz hastan male shoma injor ke to ax malome kheyli nazok hast bazam mamnon az pasokhet

mahi said...

ba salam mikhastam bebinam age mishe az khamireh corissant amadeh estefadeh kard baraye tahaye in shirini

Proshat said...

Leila jan manam khodam nazok kardam
khamir ro ma inja to basteh haye 250 gr darim albateh pahn shodeh ham hast

Ashpaz said...

merci proshat jan khamir hay ma inja hamash mostatil shekle che khob onja gerdesh hast,rahat mishe boresh bedi.

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog