Cold Vegetable Terrine

Cold  Vegetable Terrine
For English recipe scroll down




دوستان عزیز و همراهان همیشگی  این بلاگ  سلام و درود فراوان .... همچنین عذر خواهی به دلیل غیبتی نچندان کوتاه. ۲ هفته پیش به همراه همسر گرامی رفتیم اسپانیا به  منطقه مورد علاقه من" کاستا بروا  "  که ساحلی بسیار زیبا داره . خلاصه جای شما خالی خیلی خوش گذشت و ناگفته نماند که حسابی برنزه شدم علیرغم اینکه اینبار به شدت از آفتاب گرفتن  پرهیز کردم ولی نتونستم از شنا اونم توی آبی به اون تمیزی و خوشرنگی پرهیز کنم که عاقبت قهوه ای شدم رفت........ بگذریم و بریم سراغ آشپزی راستش مدتیه که اصلا حال و حوصله آشپزی ندارم علتش رو خودم میدونم ولی کاریش نمیشه کرد. مطالب جدید بسیاری برای آپلود کردن دارم که اگه توان   از دست رفتمو به دست بیارم آروم آروم براتون میزارم فقط امیدوارم گله مند از غیبت من نشده باشین. این ژله سبزیجات رو امروز براتون گذاشتم که پیش غذایی   شیک و مناسب برای مهمونی هاست . تهیه آنهم بسیار راحته کافیه که سازیجات مورد علاقتون رو به ترتیب دلخواه توی ظرفه ترین بریزین و کامی ژله که با آب مرغ یا گشت درست کردن رو روش بریزین سی کنین این کارو مرحله به مرحله انجام بدین که ژله شما خوشگل تر بشه و طبقه طبقه بودن سبزیجات رو نشون بده. 
برای تهیه ژله ۶  ورق ژلاتین روی نیم لیتر آب مرغ خورد و پخش کنین و روی بخار آب میزارین تا زلاتین نرم  و شفاف بشه، من معمولا از پودره آگار آگار استفاده میکنم برای نیم لیتر مایع یک بسته ۷ گرمی کافیست  . پودر رو توی آب مرغ حل کنین و بگذارین روی حرارت متوسط تا  به جوش بیاد ۲-۳ دقیقه باد از روی حرارت بردارین و جای خنک رها کنین تا به بقیه مراحل برسین ولی یادتون باشه تو یخچال نزارین چون نباید زود سفت بشه زمانی که به غلضت سفیده تخم مرغ رسید میتونین۱/۳ اونو روی لایه اول سبزجات بریزین و ترین رو توی یخچال بزارین و دوباره مراحل بالا رو تکرار کنین تا ترین شما پر بشه  ............ نوش جان 




This dramatic, gorgeous terrine isn't just visually arresting; it's also absolutely delicious — and such a sophisticated change of pace from a salad to start the meal.
2 medium carrots well cooked
2 boiled eggs
½ cup olives
1 pickled cucumber
½ cup canned corn
½ liter chicken stock/broth
6 Gelatin sheets
Use a small or medium-sized Terrine  
In small saucepan, spread gelatin sheets over the chicken broth, let stand until softened. Cook over low heat until gelatin is dissolved. Remove from heat.
Place a layer of sliced egg and carrots in the bottom of the terrine, and pour 1/3 of the gelatin mixture to cover let it cool for about 5 minutes. Continue layering the rest of ingredients and pour again the gelatin mixture, finishing with another layer of cucumber, eggs, olives and corns. Pour the rest of gelatin mixture over the vegetables. Let it cool for about 2-3 hours. Use some coriander or Persil leaves to garnish. 

3 comments:

Nasim said...

vaaaaay proshat jan cheghadr khoshgeleee! alieeee! kheili honarmandin lezat mibaram ishala beshe zoodi emtehanesh mikonam.

Proshat said...

Nasim azizam shoma lotf dari khanoom . khosh halam mikoni ke inja sar mizani azizam

haniye said...

من عاشق اینام.واسه مهمونیا عالیه.شیک و ساده و خوشگل.مرسی عزیزم.

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog