پای یا پیراشکی گوشت ۱

اینم یه مدل دیگه از پیراشکی گوشت





آشپز : پروشات خانوم

تدارکات، صحنه آرا و نور پرداز: خواهر شوهر عزیزم جاش خالی‌ کلی‌ باهاش حال کردم

طرز تهیه خمیر پای و پیراشکی رو قبل توضیح دادم



فقط مواد داخل پیراشکی میتونه به دلخواه شما تغییر کنه اینبار من گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت دادم به اضافه ادویه و رب گوجه. کاملا سرخ کردم و داخل خمیر پیراشکی ریختم پنیر پیتزا یادتون نره. روی پیراشکی رو شیر بمالید و کره داخل با فویل نیم ساعت با حرارت ۲۲۰ س و ۱۵ دقیقه بدون فویل.






4 comments:

Anonymous said...

عالییییی

عجب ذوق و سلیقه و استعدادی شما دارین

من تازگیا اینجا را پیدا کردم و از هنرتون لذت میبرم

موفق باشین
یه هموطن از ایران

Proshat said...

ممنون هموطن عزیز خوش حالم که خوشتون اومده
.

jeerjeerak said...

welcome back dearie. delemoon tang shode bood vase aksaye khoshmazzat;)

Anonymous said...

براوو از این وبلاگ عالی

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog