مرغ تنوری با ادویه مخصوص و ریسوتو

مرغ تنوری با ادویه مخصوص و ریسوتو دو
رنگ

اینم از شام تولد مهسا خانوم که باید تنهایی با رضا بخوریم











مواد لازم


دوعدد ران مرغ پوست کنده 
دو حبه سیر یک عدد لیموی تازه ورنده پوست لیمویا رنده پوست پرتغال
یک قاشق غذاخوری عسل, عسل طعم ادویه‌ها را متعادل می‌کند 
یک قاشق چایی خوری جوز هندی خورد شده
یک قاشق غذاخوری دارچین
دو قاشق غذاخوری نعنا خرد شده 
یک  پیمانه آب یا استاک مرغ


طرز تهیه :

مواد  روکاملا خورد کنید یا در مخلوط کن بریزید,  آب لیمو را هم اضافه کنید



 رون مرغ پوست کنده را در تابه طلائی می‌کنیم و نمک و فلفل می‌زنیم
استاک مرغ را اضافه می‌کنیم و محتویات مخلوط کن رو روی مرغ می‌ریزیم
! مرغ رو حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزید در ظرف نسوز میتوانید درجه حرارت ۱۷۵ تا ۲۰۰سانتیگراد بسته به نوع فر شما


درب ظرف را ۱۵ دقیقه اول ببندید و بعد بدون درب بگذارید تا کمی‌ طلائی شود


برای تهیه ریستو اینجا را ببینید ، برای ریستو ساده هم روش به همان ترتیب است ولی‌ بدون میگو و قارچ البته من اینجا ریسوتو سفت درست کردم تا به راحتی‌ شکل بگیره


میتوانید رب گوجه یا زعفران را با باقیمانده آب مرغ سرخ کنید و با نصف ریستو مخلوط کنید و ریستو دورنگ درست کنید

واقعا خوشمزه بود جای همتون خالی‌!



*******************

No comments:

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog