خوراک میگو و صدف



خوراک میگو و صدف بسیار ساده و خوشمزه









صدف هارو تمیز شسته و از سالم بودن آنها اطمینان پیدا کنید. میگو را هم پاک کنید و رگه سیاه پشت آنها رو جدا کنید. مقدار صدف و میگو رو خودتون تعیین کنید . من برای ۲ نفر ۱ کیلو صدف ۱۲ تا دونه و ۲۵۰ گرم میگو پاک شده استفاده می‌کنم. حالا پیغام ندین واسه ۲.۵ نفر چقدر و خواهر شوهرم چند تا ؟؟؟؟

صدف رو در آب جوش بریزید و ۱ قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید ۵ دقیقه در آبه در حال جوش رها کنید و بعد تو آبکش بریزید . همین کار رو با میگو انجام بدین ولی‌ با نمک کمتر و حد اکثر ۴ دقیقه در آب در حال جوش بماند

  چهارحبه سیر حسابی درشت رو خورد کنید با چاقو! نه با این دستگاه‌های سوسولی، و داخل یک ظرف نسوز بریزید، نمک فلفل اضافه کنید به اضافه کمی‌ نعنا و زنجبیل تازه خورد شده و همچنین رانده پوست یک لیمو ترش متوسط با آبش. سپس صدف و میگو رو به ظرف اضافه کرده نصف پیمانه روغن زیتون خوب و ۱ پیمانه شراب سفید مخصوص پخت و پزه را هم روی مواد داخل ظرف بریزید . من معمولان از روغن زیتونی که خودم طعم در کردم استفاده می‌کنم که خیلی‌ هم تنده ولی‌ بسیار طعم غذارو عالی‌ میکنه.
خوب وقتی‌ روغن و شراب رو اضافه کردین آروم مواد رو به هم بزنید و زیرو رو کنید تا ادویه‌ها با صدف و میگو مخلوط بشن. اگر درب ظرف شما هم نسوز است که ظرف فکر را با درب تو فری که قبلان گرم کردین با ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود نیم ساعت بگذارید. اگر درب نسوز ندارین آن را با ورق الومینیمی حسابی بپوشنید بعد تو فرر بذارید بخار نباید خارج بشه. بعدش هم میتونید با لیمو و جعفری طیه سرو کنید


نوووش جان







برای اینکه از سالم بودن صدف ها اطمینان پیدا کنید بد نیست این کلیپ رو ببینید



2 comments:

poopak said...

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,
Jane madaret ashpaz jan az in jako janevara dorost nakon ke kolaman mire too ham,,,,,

Proshat said...

باورت نمی‌شه که چقدر خوشمزه بوود بهترین غذای من اگه رستوران بزنم حتما این می‌شه غذای پیشنهاد سر آشپز

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog