Zucchini


Zucchini 




















زوچینی یا همون پای کدو سبز  
    این غزه واقعن خوشمزس ولی  هر کسی ممکنه ناپسنده  مثلان  آقای همسر اصلان خوشش نیومد  و خاطرمن آزرده گشت ولی من واقعن خوشم امد.
 قبل  از هر چیز خمیر پای نوع۲ یا همون خمیر کراست رو آماده کنین این مقدار خمیر واسه ظرف ۲۶ تا ۲۸ سانتی کافیه .
بعد کدو هاتون رو مطابق شکل  خورد کنید. ۲ عدد کدوی بزرگ یا ۳ تا متوسط  حدودا ، به اضافه ۳ تا پیاز قرمز  متوسط
اول پیاز هاتون رو درشت خورد کنید و با کره خیلی کم تفت بدین همین که آبش جام شه کافیه بعد کدو هارو اضافه کنید وچاشنی های لازم مثله نمک فلفل ،.. را اضافه کنید بعد کامی تفت بدین ولی نزارین کدو ها نرم بشن همانی که شرو کردن با از دست دادن آب بلافاصله خاموش کنین. و حدود یک پیمانه شوید تازه به ترکیبتون اضافه کنین با بزارین سرد بشه. تو این فاصله خمیر رو تو ظرف بزارین و روش رو با چمگل سوراخ کنین با بزارین ۲۰ دقیقه با حرارت۱۷۵ - ۱۸۰   بزارین  تو فر فرتون هم از قبل گرم کرده    
اشین. یادتون باشه که ۱۵ دقیقه اول حتمن یکاغذ  روغنی روی  خمیر پای بندازین که روش خیلی برشته نشه ۵ -۱۰ دقیقه هم بدون کاغذ   حالا ۳ تا تخم مرغ رو یه ظرف خوب به هم بزنین و نصف پیمانه شیر یا خامه کم چرب را به تخم مرغ اضافه کنین و حسابی  به هم بزنین کمی نمک هم بزنین ولی مقدر نمکی که به کدو ها زدن رو یادتون باشه یه  وقط شور نشه بگین تقصر پروشات بود   . حالاترکیب کدو و پیاز رو روی پای که از فر در آوردن و حتمن هم سرد شده بچینن و ترکیب  شیر و تخم مرغ رو به آرومی روی   مواد داخل ظرف بریزین. پنیر پیتزا و پنیر چدار روش بریزین اگه پنیر پارمسان هم داشتین کمی اضافه کنین بعد  بزارین تو فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد واسه نیم ساعت بدش هم دیگه نوش جان اگه درست کردن حتمن عکسشو واسم بفرستین تا به اسمه خودتون تو بلاگ بزارم



4 comments:

الی گولو said...

به به دست گلت درد نکنه من درست میکنم عکسشو برات میفرستم خیلی دوست دارم امتحان کنم تا حالا درست نکردم.

Proshat said...

hatman in karo bokon khosh hal misham azizam

هانیه said...

bayad khoshmaze bashe, merc azizam

شکمو said...

wooow man aaaaaaaaaasheghe kadoam ama shoshom dost nadare ama man enghadar dost daram bezor mikhoronam behesh :D inam dorost mikonam hatmaaaaaaaaaaaaaan merci

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog