میرزا قاسمی با مینی بربری خونگی

میرزا قاسمی با مینی بربری خونگی




دوستان و خوانندگان عزیز سلام  چند روز پیش وبلاگ  دوست عزیزی رو میدیدم که  خوراک های شمالی خوش آب و رنگی میپزه که آدم هوش و هواسش را پاک از دست میدهجالب اینجاست که بلاگ ایشون هم, هم اسم بلاگ منه بله لذت آشپزی اونم با هانی خانوم.
 خلاصه شدیدا هوس شمال رو کردم و اولین چیزی که تو ذهنم اومد میرزا قاسمی بود خدای من اینقدر واسه درست کردن و خوردنش عجله کردم که فرصت نشد چند تا عکس از مراحل آمده سازیش بگیرم. هر چند که من نه وقت کافی واسه عکسای مرحله ی دارم نه کسی که اینکارو بکنه تازه وقتی هم که از کار و درس میام خونه با عجله تمام کار هارو انجام میدم که اگر همیشه بخوام عکس بگیرم هم زمان رو از دست میدم هم شام شب  رو. ولی تمام سعی خودم رو میکنم که از قسمت های مهم حتما عکس بگیرم.با این میرزا قاسمی من چند تا مینی بربری هم درست کردم ، عکسها  و لینک را در انتهای پست ببینید جای همه خالی، بی نهایت خوشمزه شده بود و هر دومون از حد مجاز و قانونی و خدا پسندانه بیشتر خوردیم








خوب طرز تهیه میرزاقاسم را میتونین تو وبلاگ هانی عزیز ببینید من با اجازه بزرگتر ها کمی تغیر دادم و  اینکه نسبت گوجه را بیشتر کردم یعنی ۳ تا با دنجون و ۲ تا گوجه بزرگ و گوجه هارو هم ریز کردم وجداگونه گذاشتم تاحسابی آبش جم شه و ۱ قاشق هم رب گوجه زدم بعد به بادنجون های کبابی پوست کنده با روغن کرمانشاهی تفت داده شده اضافه کردم بقیه داستان روتو بلاگ این دوست عزیز ما ببینید  شمالی های عزیز به بزرگی خودتون ببخشین و امیدوارم که تغیرات داده شده  اصالت این خوراک را دچار خدشه نکرده باشه.  







طرز تهیه نون بربری را هم اینجا  ببیند که از پست های خیلی قدیمی همین بلاگه






امیدوارم که خوشتون اومده باشه تا پست بعدی خدا نگهدار.....  







6 comments:

شکمو said...

uuuuuuuuuuum asheghetam mirza ghasemiiii mimiram barat non barbari
in ghazahaye hani manam koshte bavar kon
non barbarihatam kheyli naz shodan noshe joonet

Proshat said...

mamnooooooooon azizam man har hafteh taghriban noon barbari dorost mikonam loool

هانیه said...

vay vay, proshat mikoshamet, dokhtar ajab mirzaghasemii dorost kardia, mahshare khanoom, dastet tala, dirooz manam dorost kardam o rob ham zadam, in noon barbari hatam ke koshte mano, akharesh mano be shagedi ghabool nakardi :D

Proshat said...

man ke daram already shagerdi mikonam. hani khanoom

Anonymous said...

سلام!
بابا ایول هم غذاهاتون خیلی اشتها برانگیزه هم سفره چینی تون هنری
احسند و صد احسند!
شما اگه رستوران باز کنید که همه رستورانهای شهرتون بایست تعطیل کنن. موفق باشی! ممد از سوئد

Proshat said...

ممد عزیز از سوئد. ممنون از کامنتتون که کلی به من انرژی داد. پاینده باشین
پروشات

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog