قاپلی کرمانشاهی

قاپلی کرمانشاهی
مخصوص پوپک خواهر گلم طلا بانو

دستور این غذا از مادر بزرگم است ماه منیر خانم خدا رحمتشون کنه



































این یه پلو کرمانشاهی است که با لپه و گوشت تیکه درشت که بهتره با استخوان باشه درست می‌شه البته میتونید با گوشت چرخ کرده هم درست کنید که دیگه پلو سوسولی میشه و کرمانشاهی نیست






اندازه مواد رو به عهده خودتون میزارم چون زیاد و کم بودنش بسته به میل خودتونه و مثل خمیر و کیک ،.... مشکل ساز نیست. بعضی‌‌ها با گوشت بیشتر دوست دارن بعضی‌‌ها کمتر


خوب گوشت رو با پیاز سرخ می‌کنید و ادویه می‌ریزید مثل زردچوبه، فلفل و پودر سیر یا خود سیر _فقط ۱ - ۲ حبه یه بوته سیر نریزی یه وقت پلو هندی می‌شه_ و نمک، من همیشه توی گوشت گلپر می‌ریزم چون خیلی‌ عطرشو دوست دارم. کمی‌ که گوشت سرخ شد و طعم ادویه هارو گرفت لپه رو که قبلا خیس کردین اضافه می‌کنید. من این دفعه کمی‌ زرشک هم اضافه کردم ولی‌ ضروری نیست تازه گوشت با استخوان و درشت هم نداشتم. خوب بعدش زعفران دم کشیده رو با نصف لیوان آب به مخلوط گوشت اضافه می‌کنید و روی شعله ملایم میزارید تا گوشت و لپه پخته بشه . کمی‌ که آبش جم شد مواد رو لایه لایه داخل پلو آبکش شده می‌ریزید و مثل پلو معمولی‌ با حرارت نسبتا بالا نه ماکزیمم، صبر می‌کنید تا کمی‌ بخار کنه _ کرمانشاهی‌ها میگن تا بوق کنه _ بعد آب و روغن می‌ریزید دم کنی‌ _ کرمانشاهی : در خفه کن_ میزارید، حرارت رو کم می‌کنید و منتظر میشین تا دم بکشه


اینم از دستور قاپلی کرمانشاهی ! نوش جان

















1 comment:

Anonymous said...

kheili gazahaye bahali dari shoma,khosoosan ke be onvane Kermanshahi sabtesh kardi dige fogholadas.daste golet dard nakone.

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog