رول اسفناج




















اول خمیر پای رو آماده کنید یا بخرید. من از نوع آماده اینجا استفاده کردم.

از اسفناج بورانی درست کنید من اینجا به جای پیاز از تره فرنگی استفاده کردم و کمی سیب زمینی نیم پزا (رنده شده) رو بهش اضافه کردم . کمی که سرخ شد کمی خامه اضافه کنید و بگذارید آب آن گرفته شود. نمک او فلفل او .... با توجه به ذائقه خودتون اضافه کنید

بعد مواد را داخل خمیر پای بر زید میتونید خمیر را هر طور که دوست درین فرم بدین. داخل سینی فرر بچنید (۱۸۰-۲۰۰ سانتیگراد) روی رولها میتونید کمی خمه بمالید یا کره..... هر وقت طلائی شد آماده است نوش جون کنید امیدوارم خوشتون بیاد ......



No comments:

About Me

I'm Proshat, the queen behind Proshat Kitchen. I've never attended a cooking class, although I'd love to. My cooking knowledge mostly comes from my lovely mom, a master chef in our family, and also leaning by doing. I really love this wonderful science and I'm still fascinated by it. I’m a senior researcher in energy and economy, recently finished my Ph.D. So I am not an expert cook, please do not refer my blog as a professional source. I start blogging as a way to keep track of my progress in the kitchen and to get rid of the pile of printed recipes with hand written notes. I mostly write about my general experiences and my baking adventures. I love trying new combos in our everyday bread. On my blog you will find lots of classic recipes with a personal touch. Except my husband, a couple of close friends are my main testers. Love you all!! If you have a recipe you'd like me to feature on my blog, drop me a line. I would also love to hear your thoughts. I'm so happy you took the time to visit my blog; it means so much to be. Hope you'll visit again soon :) Love, Proshat

Search This Blog